Αθήνα: Έκκληση στους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια συγκεκριμένες ώρες, λόγω καύσωνα

Αθήνα: Έκκληση στους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια συγκεκριμένες ώρες Facebook Twitter
Φωτ.: ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
0

Ο δήμος Αθηναίων κάνει έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί ως προς τα σκουπίδια, ζητώντας να τα πετάνε  συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, λόγω του καύσωνα.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης Νίκος Αβραμίδης μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση που προκαλεί ο καύσωνας.

Ενημέρωσε, πως οι εργαζόμενοι στη διακομιδή απορριμάτων δεν θα εργάζονται συγκεκριμένες ώρες, ώστε να προστατευθούν από τις ακραίες συνθήκες.

Ειδικότερα, πλέον εργάζονται τις πρωινές και απογευματινές ώρες και όχι κατά το διάστημα 11:00 - 17:00, όταν και η θερμοκρασία είναι στα ύψη. 

Τις ώρες αυτές, λοιπόν, οι Αθηναίοι καλούνταν να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στα Κύθηρα – Εκκενώνονται προληπτικά Κυπριωτιάνικα, Μητάτα και Βιαράδικα

Ελλάδα / Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στα Κύθηρα – Εκκενώνονται προληπτικά Κυπριωτιάνικα, Μητάτα και Βιαράδικα

Η αναζωπυρωμένη πυρκαγιά κατευθύνεται πλέον προς το νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, σε περιοχή διαφορετική από εκείνη που είχε πληγεί προηγουμένως
LIFO NEWSROOM