ΒΑΣΕΙΣ 2024

Απόστολος Λύτρας: Τον επισκέφτηκαν στον Κορυδαλλό η πρώην σύζυγος και η κόρη του

Απόστολος Λύτρας: Τον επισκέφτηκαν στον Κορυδαλλό η πρώην σύζυγος και η κόρη του Facebook Twitter
Ο Απόστολος Λύτρας / EUROKINISSI
0

Στον Κορυδαλλό βρέθηκε η πρώην σύζυγος και η κόρη του Απόστολου Λύτρα, προκειμένου να επισκεφτούν τον δικηγόρο.

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου, πήγαν την Παρασκευή στις φυλακές η πρώην σύζυγος μαζί με την κόρη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του πήγαν μία βαλίτσα με ρούχα αλλά και άλλα προσωπικά αντικείμενά του, όπως βιβλία. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ήδη ο Απόστολος Λύτρας έχει ζητήσει να του επιτραπεί η πρόσβαση στην βιβλιοθήκη του Κορυδαλλού, προκειμένου να περνά ο χρόνος του.

Σημειώνεται πως ο ποινικολόγος, ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει, το επόμενο δεκαήμερο. Το αίτημα δεν θα κατατεθεί στην ανακρίτρια, αλλά στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο και θα την κρίνει.

Μέχρι τότε κρατείται στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ή αλλιώς «VIP» και στο κελί του είναι με άλλα δύο άτομα.

Ελλάδα
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM