LIVE!

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος γρονθοκόπησε 41χρονο στον αέρα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος γρονθοκόπησε 41χρονο στον αέρα Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, στη Θεσσαλονίκη, υποχρεώθηκε ένα αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, αφού ένας 35χρονος Βρετανός επιβάτης του αεροπλάνου επιτέθηκε σε έναν 41χρονο επιβάτη από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πτήσης ο 35χρονος εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά και επιτέθηκε στον 41χρονο. Πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως ο 35χρονος γρονθοκόπησε τον άλλο επιβάτη.

Για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία όπου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο.

Ο 41χρονος χρειάστηκε να εξεταστεί από γιατρό ο οποίος βεβαίωσε πως ήταν σε θέση να ταξιδέψει. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM