Αίγιο: Διάρρηξη - εξπρές στο κυλικείο του νοσοκομείου με λεία 3.000 ευρώ

Αίγιο: Διάρρηξη - εξπρές στο κυλικείο του νοσοκομείου με λεία 3.000 ευρώ Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, πραγματοποίησαν διάρρηξη στο κυλικείο του νοσοκομείου του Αιγίου παίρνοντας εισπράξεις ύψους 3.000 ευρώ.

Οι τρεις άγνωστοι, εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κυλικείο του Νοσοκομείου Αιγίου. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φέρεται πως έχει καταγράψει τις κινήσεις των διαρρηκτών. Οι τρεις δράστες μπήκαν στο χώρο είτε από την κεντρική πύλη, είτε από την πίσω είσοδο και φαίνεται πως κινήθηκαν κατευθείαν προς στο υπόγειο του κτιρίου.

Μέσα σε μόλις τρία λεπτά, έσπασαν σιδεροκατασκευή ασφάλειας και πόρτα με υαλοπίνακα, παίρνοντας ανενόχλητοι εισπράξεις ύψους 3.000 ευρώ.

Μάλιστα έδειχναν καλά ενημερωμένοι για το σημείο που θα ενεργούσαν. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Με πληροφορίες από patraevents

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ λέω ότι θα έπρεπε άμεσα, να έχει ήδη παραπεμθεί ο υπεύθυνος ασφαλείας του νοσοκομείου. Για να δοθεί και ένα "μήνυμα".Από την περιγραφή στο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ουσιαστικά τα μέτρα ασφαλείας ήταν φαιδρά.Και γιατί 3000 € ήταν στο κυλικείο ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και δεν είχαν κατατεθεί αποβραδίς σε ΑΤΜ ;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ