Αγία Μαρίνα: Ποινική δίωξη στους δύο συλλεφθέντες για την ομαδική επίθεση σε γυναίκα

Αγία Μαρίνα: Ποινική δίωξη στους δύο συλλεφθέντες για την ομαδική επίθεση σε γυναίκα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο, ασκήθηκε σε βάρος των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για το περιστατικό που κατήγγειλε λουόμενη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ περίμενε το σύζυγό της έξω από την πλαζ, έξι άνδρες τής επιτέθηκαν σκίζοντάς τη μπλούζα της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της, βιντεοσκοπούσαν παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.

Η γυναίκα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM