Επίθεση καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ, κατευθυνόμενοι προς το ΙΧ όχημά τους, δέχθηκε νεαρό ζευγάρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, το απόγευμα της Κυριακής.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει μόνη στο χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό.

 

Στη συνέχεια ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα με την γυναίκα να φωνάζει έντρομη και τους θύτες τελικά να απομακρύνονται. 

 

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

 

Από τις αρχές διαπιστώθηκε επίσης ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά γινόταν επίσης live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

 

Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή, ενώ αναμένεται η προφυλάκισή τους.

 

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.