«Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα»

«Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα» Facebook Twitter
«Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα» (Eurokinissi)
0

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του, ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας φέρεται να έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του με μια κυνηγετική καραμπίνα. Πληροφορίες του Mega, αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα, που εξηγεί τους λόγους της απόφασής του.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ό,τι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ό,τι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει...»

Υπενθυμίζεται ό,τι στο γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο εντοπίστηκαν δύο εργαζόμενοι και μια ηλικιωμένη θετικοί στον κορωνοϊό.

Επρόκειτο για μια ηλικιωμένη 88 ετών, η οποία είναι ασυμπτωματική. Νωρίτερα τη Δευτέρα έγινε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Άλλοι δυο εργαζόμενοι βγήκαν επίσης θετικοί στον ιό και απομονώθηκαν στις οικίες τους.

Ο ΕΟΔΥ είχε έρθει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου, κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη. Έκανε rapid test και βρήκε θετική μια εργαζόμενη 33 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Δευτέρα ο διευθυντής της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων έδωσε εντολή να γίνουν άλλα 100 rapid τεστ και έτσι διαπίστωσαν ότι είχαν κολλήσει άλλοι δυο, η ηλικιωμένη και άλλος ένας εργαζόμενος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ