Λαμία: Σε καραντίνα η περιφέρεια λόγω κρούσματος - Θετικοί 16χρονος και 14χρονη μετά από πάρτι

Λαμία: Σε καραντίνα η περιφέρεια λόγω κρούσματος - Θετικοί 16χρονος και 14χρονη μετά από πάρτι Facebook Twitter
Λαμία: Σε καραντίνα η περιφέρεια λόγω κρούσματος - Θετικοί 16χρονος και 14χρονη μετά από πάρτι
0

Σε συναγερμό βρίσκεται η Λαμία μετά και τα θετικά κρούσματα σε τουλάχιστον δύο νεαρά άτομα ηλικίας 14 έως 16 ετών, τα οποία συμμετείχαν σε πάρτι στο κέντρο της πόλης.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, η περιοχή βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό. Η Περιφέρεια έχει τεθεί σε καραντίνα και οι οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ εκτός λειτουργίας - μετά την ανίχνευση του ιού σε δύο μέλη πληρώματος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, εξαιτίας της στενής επαφής υπαλλήλου της Περιφέρειας Στερεάς με τον ένα έφηβο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από πάρτι, γίνονται τεστ ανίχνευσης σε περισσότερους από 25 υπαλλήλους, ενώ σε επόμενο χρόνο το κτίριο θα απολυμανθεί. 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν εντοπίστηκε ο ιός sars-cov2 σε 16χρονο μαθητή - ποδοσφαιριστή. Άμεσα η οικογένειά του και δύο τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου μπήκαν σε καραντίνα.  Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερα από 40 άτομα.

Ο νεαρός ως ποδοσφαιριστής του Νέου Κρικέλλου είχε συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της ομάδας του και είχε πάρει μέρος στο φιλικό αγώνα με τον Δαφνησιακό Αρκίτσας το περασμένο Σάββατο.

Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό και μία 14χρονη μαθήτρια, που αποτελούσε επαφή του 16χρονου και πλέον οι ιχνηλατήσεις εντοπίστηκαν σε συμμετέχοντες άμεσα ή έμμεσα στο συγκεκριμένο πάρτι.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του lamiareport, οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στη Λαμία παραμένουν καθηλωμένες καθώς ανιχνεύθηκαν δύο κρούσματα στο προσωπικό τους και αφορούν έναν 34χρονο οδηγό και μια 25χρονη νοσηλεύτρια.

Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο με υποχρεωτική καραντίνα όλων των εμπλεκομένων και των στενών τους επαφών.

Με πληροφορίες του lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ