Κατέληξε ο μαθητής από τη Φλώρινα που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Κατέληξε ο μαθητής από τη Φλώρινα που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ/ ΜΠΕ
0

Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή ο μαθητής από τη Φλώρινα που έπαθε δηλητηρίαση από μανιτάρια.

Ο άτυχος 16χρονος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος, αλλά- σύμφωνα με την ΕΡΤ- δυστυχώς κατέληξε καθώς ο οργανισμός του δεν δέχθηκε το μόσχευμα. Την περασμένη Παρασκευή, ο μαθητής Γυμνασίου από το Βαρικό Φλώρινας κατανάλωσε άγρια μανιτάρια που είχε μαζέψει από το δάσος με τον πατέρα του και κάποιο φίλο τους.

Όμως, ο ανήλικος ένιωσε αδιαθεσία και ο πατέρας του τον μετέφερε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Εκεί, έπειτα από εξετάσεις, οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για δηλητήριαση από κατανάλωση μανιταριών.

Αρχικά, ο μαθητής μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και από εκεί με ειδική πτήση μεταφέρθηκε στη Γερμανία, όπου ζει η μητέρα του. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει μεταμόσχευση ήπατος και η επέμβαση έγινε την Τετάρτη. Τα πρώτα νέα ήταν αισιόδοξα και η κατάστασή του ήταν σταθερή. Όμως, ο οργανισμός του 16χρονου δεν δέχθηκε το μόσχευμα και ο μαθητής κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο που επικαλείται η ΕΡΤ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM