Τάσος Μπουντούρης: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ μεταφέρθηκε ο ολυμπιονίκης

Τάσος Μπουντούρης: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ μεταφέρθηκε ο ολυμπιονίκης Facebook Twitter
0

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Στρατιωτικού Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας μεταφέρθηκε σήμερα ο Έλληνας ολυμπιονίκης, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα στην λ. Ποσειδώνος

Ο βετεράνος ιστιοπλόος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Metropolitan και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Καλαμακίου.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είχε εκδώσει ανακοίνωση για τον Τάσο Μπουντούρη στο ιδιωτικό νοσοκομείο, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι σε δημόσιο νοσοκομείο και αναλαμβάνει όλα τα έξοδα νοσηλείας.

Οι τελευταίες πληροφορίες

Ο Ολυμπιονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Καθημερινή» ο διευθυντής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Γεώργιος Γεωργιάδης, οι ενδείξεις είναι σαφώς καλύτερες από τη χθεσινή ημέρα και οι κακώσεις παρουσιάζουν μία μικρή υποχώρηση.

Το τροχαίο

Το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Μπουντούρης προσέκρουσε με τη μηχανή του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής κολύμβησης. Στο αυτοκίνητο του κ. Γέμελου την ώρα του ατυχήματος επέβαιναν επίσης η σύζυγός του και η μικρή κόρη τους. Τις συνθήκες του ατυχήματος περιέγραψε στο LiFO.gr ο ίδιος ο κ. Γέμελος. Ο ίδιος και η οικογένειά του είναι καλά στην υγεία τους. Ο κ. Μπουντούρης έχει τραυματιστεί στον θώρακα και το κεφάλι.

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει μετάσχει επτά φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ το 1980 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στην κλάση Soling, με πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Κατά τη διάρκεια της αθλητικής καριέρας του έχει αναδειχθεί τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM