Στην εντατική μετά από τροχαίο ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης -Σε κρίσιμη κατάσταση

Στην εντατική μετά από τροχαίο ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης -Σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο.

Ο κ. Μπουντούρης είχε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλαμάκι, όταν με τη μηχανή του έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής των επιτυχιών της κολύμβησης, μεταξύ άλλων και με τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο του κ. Γέμελου την ώρα του ατυχήματος επέβαιναν τόσο η σύζυγός του, όσο και η μικρή κόρη τους. Και οι τρεις τους είναι καλά στην υγεία τους, διαβεβαίωσε ο κ. Γέμελος σε επικοινωνία που είχε μαζί του η Lifo.

Όμως, ο κ. Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση της μηχανής του με το αυτοκίνητο. Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε καταστολή, σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan. Ο κ. Μπουντούρης έχει τραυματιστεί στον θώρακα και το κεφάλι. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να σχηματίσουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του.

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει μετάσχει επτά φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ το 1980 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στην κλάση Soling, με πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Επίσης, έχει αναδειχθεί τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ