Αναβάλλεται λόγω πένθους η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως

Αναβάλλεται λόγω πένθους η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως Facebook Twitter
0

Αναβολή της σημερινής εκδήλωσης φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας, στο Πεδίο του Άρεως.

Σημειώνεται πως η αναφορά για το θάνατο του εργαζόμενου αφορά στην είδηση για τον άνδρα που πέθανε πέφτοντας στο κενό από τον τέταρτο όροφο κτιρίου στο Κουκάκι.

Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του 40χρονου ήταν ατύχημα ή αυτοκτονία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίοικοι ειδοποίησαν ότι βρίσκεται τραυματισμένος στο έδαφος στην οδό Φαλήρου ένας άντρας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε εν ζωή τον άντρα. Μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της πτώσης, με τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να έχουν αναλάβει την έρευνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ