Από ψυχίατρο θα εξεταστεί ο 27χρονος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον - «Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της»

Από ψυχίατρο θα εξεταστεί ο 27χρονος για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον - «Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της» Facebook Twitter
0

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη , καθώς ο 27χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος θα εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ οι αναφορές του συνεχίζουν να σοκάρουν.

Από τη δική της πλευρά, η οικογένεια του δράστη προσανατολίζεται να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

«Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ παγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της», ανέφερε στην απολογία του ο 27χρονος, σύμφωνα με το STAR.

Η ακριβής ώρα θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου δεν έχει προσδιορισθεί μέχρι στιγμής, επομένως δεν γνωρίζουν οι αρχές αν ήταν νεκρή η ζωντανή η γυναίκα όταν ο δράστης την έριξε στη σπηλιά.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν από το έγκλημα και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν. Δεν έχει καταθέσει κανένα συγγενικό πρόσωπο του δράστη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM