Πάτρα: Κρατούμενος έβγαλε λεπίδα από το στόμα και έκοψε τις φλέβες του σε νοσοκομείο

Πάτρα: Κρατούμενος έβγαλε λεπίδα από το στόμα και έκοψε τις φλέβες του σε νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Συναγερμός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πατρών, όπου ένας κρατούμενος που είχε μεταφερθεί εκεί, έκοψε τις φλέβες του με λεπίδα ξυραφιού.

Όπως μεταδίδει το τοπικό Tempo24.News ο κρατούμενος έβγαλε ξυράφι από τον ουρανίσκο του και έκοψε τις φλέβες του. Ο αλλοδαπός είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου μαζί με συγκρατούμενο του στην Ψυχιατρική Κλινική, προκειμένου να εξεταστεί.

Ξαφνικά, έβγαλε ένα ξυράφι από τον ουρανίσκο του και έκοψε τις φλέβες του. Οι γιατροί κινητοποιήθηκαν άμεσα και ο άνδρας  νοσηλεύεται αυτή την ώρα εκτός κινδύνου. 

Με πληροφορίες από Tempo24.News

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM