Αλέξης Γρηγορόπουλος - Στήνουν οδοφράγματα και ανάβουν φωτιές στα Εξάρχεια

Αλέξης Γρηγορόπουλος - Στήνουν οδοφράγματα και ανάβουν φωτιές στα Εξάρχεια Facebook Twitter
0

Ένταση επικρατεί στα Εξάρχεια με μια νύχτα επεισοδίων να προμηνύεται μετά τα επεισόδια το πρωί με αφορμή τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν πριν από λίγη ώρα σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στη Σπύρου Τρικούπη ενώ οδοφράγματα και φωτιές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα Εξάρχεια. Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες κουκουλοφόρων έχουν στήσει οδοφράγματα με κάδους απορριμάτων στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα, και Σπύρου Τρικούπη.

Σε εξέλιξη είναι στα Προπύλαια πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Την ίδια ώρα, σ 24 προσαγωγές, συνολικά, έχει προχωρήσει η αστυνομία, για επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Το μεσημέρι είχαν προσαχθεί δέκα άτομα για επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, κατά τη διάρκεια του μαθητικού-φοιτητικού συλλαλητηρίου για τον Αλ. Γρηγορόπουλο, ενώ άλλα 14 προσήχθησαν αργότερα.

Περισσότερα σε λίγο...

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM