Φυλάκιση 8 μηνών στον μεθυσμένο ιερέα από την Κρήτη

Φυλάκιση 8 μηνών στον μεθυσμένο ιερέα από την Κρήτη Facebook Twitter
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Ενώπιον του αυτόφωρου τριμελούς πλημμελειοδικείου Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα ο ιερέας που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου.

Ο ιερέας απαλλάχτηκε από τις περισσότερες κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί. Σύμφωνα με τα αρχικά ρεπορτάζ ο ιερέας φέρεται να είχε επιτεθεί στους αστυνομικούς. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Νεκτάριος Κτιστάκης, δήλωσε στο neakriti.gr πως ο ιερέας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ απαλλάχτηκε από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληρικός δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του συμπλήρωσε πως θα ασκηθούν όλα τα νόμιμα δικαιώματα του ιερέα για το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου, η αστυνομία ενημερώθηκε πως ο ρασοφόρος άνδρας οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου 1821 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν το όχημα του κληρικού και τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε αλκοτέστ. 

Εκείνος φέρεται να αρνήθηκε και προσήχθη.

Όταν από την Αστυνομία βεβαιώθηκαν σε βάρος του κληρικού παραβάσεις, εκείνος φέρεται να αντέδρασε βιαίως και να επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ