Ομοσπονδία Στρατιωτικών: Όχι άλλο εμπαιγμό με τα αναδρομικά

Ομοσπονδία Στρατιωτικών: Όχι άλλο εμπαιγμό με τα αναδρομικά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σκληρό μήνυμα στέλνουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, σχετικά με την ψήφιση της τροπολογίας για τα αναδρομικά στην Βουλή, με την ομοσπονδία τους να προειδοποιεί πως δεν θα δεχθούν «άλλον εμπαιγμό». 

Με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) διατυπώνει μία σειρά ερωτημάτων σχετικά με τα όσα προβλέπονται. 

«Αληθεύει ότι κόβεται μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα μας; Αληθεύει ότι δεν επιστρέφουν οι μισθοί μας στα επίπεδα του 2012; Αληθεύει ότι δεν θα πληρωθούμε τα νυχτερινά μας; Αληθεύει ότι μας κόβουν μία διετία αναδρομικών;» σημειώνει η ΠΟΜΕΝΣ. 

«Όλα αυτά αποτελούν την βάση της εργασίας μας και της καθημερινής μας αγωνίας. Αποτελούν τον αγώνα των οικογενειών μας. Η ΠΟΜΕΝΣ από τον Μάιο 2017 τα είχε διατυμπανίσει προς όλες τις κατευθύνσεις. Με την τελευταία δε ανακοίνωση, έχει ενημερώσει ποιοι ήταν υπέρ του νέου μισθολογίου επισημαίνοντας ότι οι στρατιωτικοί δεν θα δεχθούν άλλον εμπαιγμό», προειδοποιεί η ΠΟΜΕΝΣ καλώντας «σε εγρήγορση», όλους τους ένστολους «για συμπόρευση, απομονώνοντας φωνές, αυτόκλητων εκπροσώπων, που αποδεδειγμένα πλέον παραπληροφορούν τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM