Η γυμνή φουτουριστική πανοπλία της Zendaya στην πρεμιέρα του Dune Part 2

Η γυμνή φουτουριστική πανοπλία της Zendaya στην πρεμιέρα του Dune Part 2 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Με μια εμφάνιση που θα συζητείται για πολύ καιρό περπάτησε η Zendaya στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Dune: Part Two. 

Για μια εμφάνιση που «αλλάζει ζωές» κάνει λόγο το περιοδικό μόδας Harper’s bazaar. Η βραβευμένη με Emmy Zendaya  εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας φορώντας κυριολεκτικά μια μεταλλική πανοπλία.  

Η vintage πανοπλία της χειμερινής κολεξιόν του Mugler για το 1995, είναι μεταλλική και έχει διαφανή κομμάτια στα χέρια, στο στήθος, την πλάτη και τα πόδια. 

Η Ζεντάγια φόρεσε το εντυπωσιακό κομμάτι με ένα μεγάλο διαμαντένιο κολιέ το οποίο έχει έναν μεγάλο μαύρο πολύτιμο λίθο στο κέντρο. Όσον αφορά στα παπούτσια, αυτά ήταν ασημένιες γόβες επίσης του οίκου Mugler. 

Η γυμνή φουτουριστική πανοπλία της Zendaya στην πρεμιέρα του Dune Part 2 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images

Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε αναβληθεί λόγω των απεργιών των ηθοποιών και συγγραφέων του Χόλιγουντ, που ταλαιπώρησαν τη βιομηχανία για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους.

Το look, που επιμελήθηκε ο στιλίστας Law Roach, συμπλήρωσε με ένα πλατινένιο statement κολιέ, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικά λαμπερό, σε καφέ τόνους. Ο οίκος Mugler ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το σύνολο της ηθοποιού, επεξηγώντας την ιστορική σημασία του.

Με πληροφορίες από Harper's Bazaar

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Πολιτισμός / Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Η παράσταση αντλεί υλικό από λαϊκές παραδόσεις και αρχέγονες τελετουργίες των Βαλκανίων, οι οποίες όπως λέει, «εμπλέκουν το σώμα, το πέος και τον κόλπο σε διαφορετικές μορφές»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πολιτισμός / Οι ΗΠΑ σε περίοδο λογοκρισίας: ο Στίβεν Κινγκ «πρωταγωνιστεί» στις απαγορεύσεις βιβλίων

Οι πολιτείες που πρωτοστατούν στη λογοκρισία είναι η Φλόριντα, το Τέξας και το Τενεσί, οι οποίες ευθύνονται για περίπου το 80 % των καταγεγραμμένων απαγορεύσεων
LIFO NEWSROOM
Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Ο Jonathan Anderson έκανε το ντεμπούτο του στη Dior και ήταν όλοι εκεί

Πολιτισμός / Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Ο Jonathan Anderson έκανε το ντεμπούτο του στη Dior και ήταν όλοι εκεί

Ο Anderson είχε ανακοινωθεί νωρίτερα φέτος ως ο πρώτος σχεδιαστής που θα ηγείται ταυτόχρονα τόσο της γυναικείας όσο και της ανδρικής γραμμής του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οίκου
LIFO NEWSROOM
The Rock, Δράκουλας και Τζέιμς Κάμερον από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / The Rock, Δράκουλας και Τζέιμς Κάμερον από αύριο στους κινηματογράφους

Η δραματική απόπειρα του Ντουέιν Τζόνσον, η κατά Λικ Μπεσόν εκδοχή του βαμπιρικού μύθου, ένα μεγάλο εισπρακτικό hit από την Κίνα και η επανέκδοση του δεύτερου «Avatar» απαρτίζουν το πρόγραμμα νέων κυκλοφοριών αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ