Ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ στην λειτουργία του Κάνιε Γουέστ

Ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ στην λειτουργία του Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
0

Μετά το Φεστιβάλ της Βενετίας, ο Μπραντ Πιτ έφυγε για την Αμερική και έκανε μια εμφάνιση έκπληξη σε λειτουργία στο Κάνιε Γουέστ.

Ο 55χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην κυριακάτικη λειτουργία του διάσημου ράπερ στην γειτονιά Γουάτς του Λος Άντζελες, στην οποία και συμμετείχε τραγουδώντας με την χορωδία και τον υπόλοιπο κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Η λειτουργία έγινε στον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άνθρωποι, που εξεπλάγησαν και φυσικά ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός, που εμφανίστηκε φορώντας μια τραγιάσκα, δεν έδειξε ούτε στιγμή να ενοχλείται από το πλήθος ή να προσπαθεί να μην αποκαλυφθεί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ