Ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ στην λειτουργία του Κάνιε Γουέστ

Ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ στην λειτουργία του Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
0

Μετά το Φεστιβάλ της Βενετίας, ο Μπραντ Πιτ έφυγε για την Αμερική και έκανε μια εμφάνιση έκπληξη σε λειτουργία στο Κάνιε Γουέστ.

Ο 55χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην κυριακάτικη λειτουργία του διάσημου ράπερ στην γειτονιά Γουάτς του Λος Άντζελες, στην οποία και συμμετείχε τραγουδώντας με την χορωδία και τον υπόλοιπο κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Η λειτουργία έγινε στον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άνθρωποι, που εξεπλάγησαν και φυσικά ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός, που εμφανίστηκε φορώντας μια τραγιάσκα, δεν έδειξε ούτε στιγμή να ενοχλείται από το πλήθος ή να προσπαθεί να μην αποκαλυφθεί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ