«Wolfman»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο για λογαριασμό του Ντέρεκ Σιανφράνς στο Wolfman Facebook Twitter
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον «Wolfman». Φωτο: AP/Matt Sayles
0

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Κεν στο πλευρό της Μάργκο Ρόμπι για τις ανάγκες της κινηματογραφικής μεταφοράς της διάσημης κούκλας Barbie δια χειρός Γκρέτα Γκέργουιγκ, σε μία από τα πιο εύστοχες (και προφανείς) επιλογές casting director των τελευταίων ετών.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ακόμα ένα πρωταγωνιστικό όχημα του ξανθού σταρ, που βρισκόταν για καιρό στον πάγο, απέκτησε νέο σκηνοθέτη και σεναριογράφο.

Ο ρόλος για το remake του Wolfman, που αρχικά είχε αναλάβει ο Λι Γουανέλ, υπεύθυνος και για ένα άλλο remake κλασικού horror της Universal, του Invisible Man. Λόγω δημιουργικών διαφωνιών με τον  πρωταγωνιστή και το στούντιο, ο Γουανέλ αποχώρησε από το project και στη θέση του τοποθετήθηκε ένας παλιός γνώριμος του Γκόσλινγκ. Ο λόγος για τον Ντέρεκ Σιανφράνς, που σκηνοθέτησε τον Γκόσλινγκ στο Blue Valentine, από τους πιο αγαπητούς indie τίτλους της περασμένης δεκαετίας, και στο The Place Beyond the Pines, ένα υπερφιλόδοξο δράμα τριών γενεών  που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας.

Τελευταία ταινία του Σιανφράνς ήταν το μελόδραμα Τhe Light Between the Oceans με τον Μάικλ Φασμπέντερ και την Αλίσια Βικάντερ. Ο Σιανφράνς με ταινία τρόμου δεν έχει ασχοληθεί ποτέ, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη δική του κατάθεση πάνω στο είδος.

Θυμίζουμε πως η Universal ήθελε να στήσει ένα πολυδάπανο, εκτεταμένο κινηματογραφικό σύμπαν, βασισμένο στην πινακοθήκη τεράτων της, μα η (δικαιολογημένα) κακή υποδοχή του The Mummy με τον Τομ Κρουζ έβαλε φρένο στα σχέδια της. Έτσι προτιμήθηκε η λύση της low budget παραγωγής και των μεμονωμένων φιλμ.

Θα είναι το δεύτερο remake του Wolfman μέσα στον 21ο αιώνα μετά το The Wolfman του Τζο Τζόνστον με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο, που ακολούθησε τον δρόμο του γοτθικού ρομάντζου και απέτυχε στα ταμεία.

Άγνωστο ποια δημιουργική οδό θα επιλέξουν οι Γκόσλινγκ και Σιανφράνς, αλλά σίγουρα περιμένουμε το φιλμ τους με ανυπομονησία, το οποίο, πάντως, δύσκολα θα δούμε πριν από το 2023.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM