We’re not in Kansas anymore…

We’re not in Kansas anymore… Facebook Twitter
0

Μετά την επιτυχία της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων του Τιμ Μπάρτον, το Χόλυγουντ έχει ανακαλύψει ξανά τη γοητεία των παιδικών (ή «παιδικών») βιβλίων, που υπόσχονται να φέρουν πολύ χρήμα στα ταμεία. Έτσι, ετοιμάζονται 5 ταινίες που βασίζονται στο βιβλίο του L.Frank Baum Ο υπέροχος Μάγος του Οζ, μία εκ των οποίων πρόκειται να σκηνοθετήσει η Ντρου Μπάρυμορ.

Η Ντρου ήταν να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Surrender Dorothy, που θα είναι κάτι σαν σίκουελ της ταινίας του 1939 με την Τζούντι Γκάρλαντ, αλλά μάλλον είναι λίγο μεγαλούτσικη για να παριστάνει τη δισέγγονη της Ντόροθυ, οπότε ανέλαβε τη σκηνοθεσία. Θα είναι η δεύτερη απόπειρά της πίσω απ’ την κάμερα, μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς -με πολύ καλά αποτελέσματα- στην παραγωγή.

Η πιο ενδιαφέρουσα από τις άλλες ταινίες που ετοιμάζονται είναι μάλλον εκείνη που θα σκηνοθετήσει ο Σαμ Μέντες (!) με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο ρόλο του Μάγου του Οζ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ