Τζορτζ Στεφανόπουλος: Ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

Τζορτζ Στεφανόπουλος: Ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό Facebook Twitter
Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό 2 εβδομάδες μετά τη σύζυγό του (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ανακοίνωσε στον «αέρα» ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής, ελληνικής καταγωγής, εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του, το «Good Morning America», ότι δεν έχει συμπτώματα, σε αντίθεση με τη σύζυγό του. Η Άλι Γουέντγουορθ, ηθοποιός και συγγραφέας, είχε βρεθεί θετική πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είχε απομονωθεί στο σπίτι της οικογένειας, στη Νέα Υόρκη.

«Δεν είχα ποτέ πυρετό, κρυάδες, πονοκέφαλο, βήχα ή δύσπνοια. Αισθάνομαι υπέροχα», είπε ο Στεφανόπουλος, που σχολίασε πως δεν είναι έκπληξη ότι μολύνθηκε και ο ίδιος από τον ιό. Ο παρουσιαστής, που είχε διατελέσει διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον, θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή του στο ABC από το σπίτι του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM