Τζόνι Ντεπ: «Γινόταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Άμπερ»

Τζόνι Ντεπ: «Γινόταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Άμπερ» Facebook Twitter
0

Ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε πως «γινόταν κόλαση» αν δεν ακολουθούσε τους «κανόνες» της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ο 57χρονος ηθοποιός κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου πως η 34χρονη πρώην σύζυγός του, πολύ συχνά τον ανάγκαζε να της δίνει όλη την προσοχή του. 

Η Χερντ ισχυρίστηκε πως ο Ντέπ τής είχε πετάξει κάποια στιγμή ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας, κάτι που ο ίδιος αρνείται. 

Ο Ντεπ έχει καταθέσει αγωγή για ένα άρθρο της εφημερίδας Sun, που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και αναφέρει πως κακοποιούσε την Χερντ, κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι του, αλλά η βρετανική ταμπλόιντ επιμένει πως ισχύει. 

«Ήθελε να είναι το επίκεντρο της προσοχής»

Μιλώντας για την σχέση του με την Χερντ, ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο πως ήταν «φυσιολογικό» για το ζευγάρι να τρώνε μπροστά από την τηλεόραση ή να βρίσκονται ξαπλωμένοι μαζί στον καναπέ. 

«Ωστόσο μερικές φορές, από το πουθενά, αν το χέρι μου δεν κρατούσε το δικό της ή δεν την είχα αγκαλιά ή κάτι τέτοιο, το άρπαζε και το έβαζε στους μηρούς της, ώστε μετά να της δώσω την προσοχή που ήθελε», ανέφερε ο ηθοποιός. «Ήταν σαν να υπήρχαν κανόνες, είχε μια ρουτίνα και αν δεν ανταποκρινόταν στα στάνταρ της τότε αυτό γινόταν πρόβλημα», πρόσθεσε.

Στην τέταρτη ημέρα της πολύκροτης δίκης, ακούστηκαν επίσης στο δικαστήριο τα εξής:

- Ο Ντεπ εμφανίστηκε αργοπορημένος στα 30ά γενέθλια της Χερντ το 2016 επειδή λίγο νωρίτερα είχε πληροφορηθεί την κακή κατάσταση των οικονομικών του. Αργότερα πήγε στο κρεβάτι για να αποφύγει «οποιαδήποτε αντιπαράθεση» μαζί της καθώς, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η πρώην σύζυγό του είχε «έκρηξη οργής» με την καθυστέρησή του.

- Ο ηθοποιός «έσπρωξε» την Χερντ στο έδαφος και την άρπαξε από τα μαλλιά στη διάρκεια ενός βίαιου καβγά, με τον Ντεπ να καταθέτει σχετικά με ένα «περιστατικό αφόδευσης» στο κρεβάτι τους «από την ίδια ή την παρέα της».

Η Άμπερ Χερντ ήταν παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ από το 2015 μέχρι το 2017. 

Μάρτυρες, ανάμεσά τους οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού, Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράϊντερ αναμένεται να καταθέσουν μέσω βιντεκλήσης τις επόμενες ημέρες στη δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM