Τζάστιν Μπίμπερ: Ανέβασε βίντεο όπου «σβήνει» τα τατουάζ του

Τζάστιν Μπίμπερ: Ανέβασε βίντεο όπου «σβήνει» τα τατουάζ του Facebook Twitter
EPA
0

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε ένα βίντεο του διάσημου τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ στη σελίδα του στον Instagram.

Ο τραγουδιστής καταγράφει την χρονοβόρα διαδικασία της κάλυψης των τατουάζ του με μέικ απ, για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

Την Πρωτοχρονιά, ο 26χρονος Μπίμπερ κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «Anyone», όπου παίζει έναν πυγμάχο - χωρίς τατουάζ. Ο καλλιτέχνης ανήρτησε ένα βίντεο από τα παρασκήνια του βιντεοκλίπ, με τους μακιγιέρ να καλύπτουν τα τατουάζ για τις ανάγκες του «Anyone». «Χωρίς τατουάζ για το #Anyonevideo», ανέφερε στο Instagram και στο Twitter.

 

Το βίντεο δείχνει δύο μακιγιέρ να καλύπτουν τα τατουάζ στο στήθος, το λαιμό, την πλάτη και τα χέρια του 26χρονου ο οποίος είναι μόνο με το εσώροτυχο.

Ο τραγουδιστής έχει περίπου 60 τατουάζ, τα οποία άρχισε να κάνει τατουάζ από τότε που ήταν μόλις 16 ετών. Όπως δήλωσε, την τελευταία δεκαετία χρειάστηκαν περισσότερες από 100 ώρες εργασίας στο σώμα του για να αποκτήσει τα τατουάζ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ