Τζάκι Τσαν: «Υπήρξα μεγάλο καθίκι, ήμουν λιώμα όλη μέρα»

Τζάκι Τσαν: «Υπήρξα μεγάλο καθίκι, ήμουν λιώμα όλη μέρα» Facebook Twitter
«Οδηγούσα μεθυσμένος όλη την ώρα» γράφει. «Τη μέρα θα τρακάριζα την Πόρσε και το βράδυ την Μερσεντές»
1

«Ποτέ μην μεγαλώσεις» ("Never Grow Up") είναι ο – μάλλον «ανώριμος» για βιβλίο απομνημονευμάτων – τίτλος της αυτοβιογραφίας του 64χρονου σταρ από το Χονγκ Κονγκ, Τζάκι Τσαν, που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα αγγλικά (είχε προηγηθεί η κινεζική έκδοση).

Στο βιβλίο, ο Τζάκι Τσαν παραδέχεται ψυχρά τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ, ομολογώντας ακόμα και ότι είχε εκσφενδονίσει τον μικρό γιο του στην άλλη άκρη του δωματίου σε μια κρίση αλκοολικής οργής. Παραδέχεται επίσης τις τακτικές επισκέψεις του σε πόρνες πολυτελείας στις πρώτες εποχές της δόξας του και πώς η φήμη έκανε άνω-κάτω την προσωπική του ζωή.

«Οδηγούσα μεθυσμένος όλη την ώρα» γράφει. «Τη μέρα θα τρακάριζα την Πόρσε και το βράδυ την Μερσεντές. Ήμουν σε μια διαρκή θολούρα όλη μέρα». Μια φορά μάλιστα που κάποιοι παπαράτσι επιχείρησαν να φωτογραφίσουν το τρακαρισμένο αμάξι, τους κυνήγησε απειλώντας ότι «θα φάνε από μια γροθιά για κάθε φωτογραφία».

«Ποτό, τζόγος και πόρνες» ήταν το τρίπτυχο που όριζε την καθημερινότητα του εκείνες τις εποχές και απορροφούσε τα περισσότερα από τα χρήματα που έβγαζε. «Ήμουν πραγματικά μεγάλο καθίκι».

Η αυτοβιογραφία του Τζάκι Τσαν κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά την αναγγελία του γάμου της κόρης του Etta Ng με την σύντροφό της, την Καναδή «social media influencer» Andi Autumn. Τον προηγούμενο Μάιο, η κόρη του διάσημου σταρ είχε δηλώσει πως είχε αναγκαστεί να κοιμηθεί κάτω από μια γέφυρα για να γλιτώσει από τους «ομοφοβικούς γονείς» της. Ο Τζάκι Τσαν δεν απάντησε και το όνομα της κόρης του δεν αναφέρεται καν στο βιβλίο.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια