Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια

Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον συναντήθηκαν με το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Πάρο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μία όχι εντελώς αυθόρμητη φωτογραφία των τεσσάρων στο Instagram. 

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν πολιτογραφηθεί Έλληνες και στην φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι πόζαραν στον φακό με τα ελληνικά διαβατήριά τους ανά χείρας. 

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Instagram ανεβάζοντας την φωτογραφία στον λογαριασμό του. 

View this post on Instagram

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 🇬🇷👍

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε υπογράψει την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χανκς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ως Έλληνας πολίτης, γράφοντας τις ευχές του στα greeklish. 

«Ξεκινώ το 2020 ως επίτιμος πολίτης της Ελλάδας. Kronia pola! (που σημαίνει περίπου ευτυχισμένη χρονιά!)», έγραψε στον λογαριασμό του ο διάσημος ηθοποιός, συνοδεύοντας τις ευχές από μια φωτογραφία της σκιάς του που διαγράφεται πάνω σε ένα αρχαίο ελληνικό άγαλμα.

View this post on Instagram

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year!”). Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Τα τελευταία 11 χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του διατηρούν μία βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων στην Αντίπαρο. Ακόμα και πριν επενδύσουν στην Ελλάδα, το ζευγάρι επισκεπτόταν κάθε χρόνο τη χώρα μας - άλλωστε η Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής.

Το πετρόκτιστο σπίτι τους βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα και είναι χτισμένο σε μια έκταση περίπου έξι στρεμμάτων, η οποία είχε αγοραστεί πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα παρουσιάζεται στην έκθεση «Οι δύο θεοί» που συμπεριλαμβάνει τον Κολοσσό της Ρόδου και αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης με τίτλο: «Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας».
THE LIFO TEAM
Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ