Τι αποφάσισε να κάνει ο άντρας που είχε «πιάσει» το όνομα 'Chicago West' στο Twitter

Τι αποφάσισε να κάνει ο άντρας που είχε «πιάσει» το όνομα 'Chicago West' στο Twitter Facebook Twitter
0

Η Kim Kardashian και ο Kanye West υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους ένα κοριτσάκι αυτή την εβδομάδα και σύντομα θα λάβουν ένα άλλο δώρο.

Παρά τις φήμες ότι το παιδί θα ονομάζονταν Donda, όπως η μητέρα του Kanye, το ζευγάρι επέλεξε να δώσει στη μικρή το όνομα Chicago West, μια αναφορά στην γενέτειρα του Kanye.

Θα περίμενε κανείς πως η Κιμ, άκρως επιδέξια με τα  social media, θα είχε προβλέψει τα πάντα σχετικά με το όνομα, αλλά της διέφυγε μια λεπτομέρεια.

Το όνομα Chicago West, είναι «πιασμένο» στο Twitter.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της σελίδας του Twitter με το όνομα @ChicagoWest προσφέρθηκε να δώσει το λογαριασμό στο ζευγάρι δωρεάν.

Ο άντρας που είχε το λογαριασμό δήλωσε πως του φαίνεται λάθος να το πουλήσει και πως (παραδόξως) θέλει να το παραχωρήσει αφιλοκερδώς.

Ο Jon Wyatt, αγρότης και φαινομενικά γενναιόδωρος άνθρωπος, δεν έχει καμία επικοινωνία για την ώρα με τους διάσημους γονείς ενώ όπως ανέφερε, το όνομά του στο Twitter ήταν έμπνευση από την εποχή που μετακινήθηκε από το Σικάγο στα δυτικά.

Φαίνεται ότι ο Wyatt δεν είναι μεγάλος φαν των social media καθώς επέστρεψε στο Twitter αφότου Kim και Kanye ανακοίνωσαν το όνομα του μωρού τους, στέλνοντάς τους ένα υποστηρικτικό tweet, το πρώτο του από το 2014.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Σκοτ δεν θέλει να τον αποκαλούν «ανοιχτά γκέι»

Η φράση «ανοιχτά γκέι» χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά την τελευταία δεκαετία, συνήθως σε αναφορές των μέσων ενημέρωσης για να χαρακτηρίσει ένα άτομο που έχει δηλώσει δημόσια ότι ανήκει στην ομπρέλα της LGBTQ+ κοινότητας
NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αποδοχή δωρεάς Ζουμπουλάκη κινητών μνημείων προς το Ελληνικό Δημόσιο

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αποδοχή δωρεάς Ζουμπουλάκη κινητών μνημείων προς το Ελληνικό Δημόσιο

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Πέγκυ Ζουμπουλάκη για την  απόφασή της να δωρίσει στο Δημόσιο, χωρίς καμία απαίτηση αμοιβής, ένα πολύ σημαντικό, σε αριθμό και σπουδαιότητα, σύνολο κινητών μνημείων
NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Μαζί με την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας θα κολυμπήσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο νομάρχης του Παρισιού - Άγνωστο αν θα βουτήξει μαζί τους και ο Εμανουέλ Μακρόν
NEWSROOM
Τι θα δούμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που γίνεται 30 ετών

Πολιτισμός / Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αναδεικνύει τις απίστευτες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος

Ένα φεστιβάλ ανήσυχο, νεανικό και ώριμο που μεταμορφώνει την Καλαμάτα, προτείνει αναγνωρισμένους και νέους δημιουργούς του σύγχρονου χορού και στηρίζει την ελεύθερη έκφραση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ