Τι αποφάσισε να κάνει ο άντρας που είχε «πιάσει» το όνομα 'Chicago West' στο Twitter

Τι αποφάσισε να κάνει ο άντρας που είχε «πιάσει» το όνομα 'Chicago West' στο Twitter Facebook Twitter
0

Η Kim Kardashian και ο Kanye West υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους ένα κοριτσάκι αυτή την εβδομάδα και σύντομα θα λάβουν ένα άλλο δώρο.

Παρά τις φήμες ότι το παιδί θα ονομάζονταν Donda, όπως η μητέρα του Kanye, το ζευγάρι επέλεξε να δώσει στη μικρή το όνομα Chicago West, μια αναφορά στην γενέτειρα του Kanye.

Θα περίμενε κανείς πως η Κιμ, άκρως επιδέξια με τα  social media, θα είχε προβλέψει τα πάντα σχετικά με το όνομα, αλλά της διέφυγε μια λεπτομέρεια.

Το όνομα Chicago West, είναι «πιασμένο» στο Twitter.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της σελίδας του Twitter με το όνομα @ChicagoWest προσφέρθηκε να δώσει το λογαριασμό στο ζευγάρι δωρεάν.

Ο άντρας που είχε το λογαριασμό δήλωσε πως του φαίνεται λάθος να το πουλήσει και πως (παραδόξως) θέλει να το παραχωρήσει αφιλοκερδώς.

Ο Jon Wyatt, αγρότης και φαινομενικά γενναιόδωρος άνθρωπος, δεν έχει καμία επικοινωνία για την ώρα με τους διάσημους γονείς ενώ όπως ανέφερε, το όνομά του στο Twitter ήταν έμπνευση από την εποχή που μετακινήθηκε από το Σικάγο στα δυτικά.

Φαίνεται ότι ο Wyatt δεν είναι μεγάλος φαν των social media καθώς επέστρεψε στο Twitter αφότου Kim και Kanye ανακοίνωσαν το όνομα του μωρού τους, στέλνοντάς τους ένα υποστηρικτικό tweet, το πρώτο του από το 2014.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ