Τι ακούει ο DJ QU

Τι ακούει ο DJ QU Facebook Twitter
0

 Ο Dj Qu [aka Ramon Quezeda] από το New Jersey ξεκίνησε να ασχολείται με την house μουσική την δεκαετία του '90. Από τα σετ του σε γνωστές house dance βραδιές στην Νέα Υόρκη, τράβηξε την προσοχή του Jus-Ed που κρύβεται πίσω από την δισκογραφική Underground Quality. O ίδιος Qu ίδρυσε το 2005 την εταιρεία Strength Music που ακόμη και σήμερα κυκλοφορεί ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ανεξάρτητη ηλεκτρονική μουσική. Είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλαίσιο του  default s01e02 που γίνεται σε συνεργασία με το Habeat Records [ένος από τα πιο ιδιαίτερα δισκοπωλεία της πόλης που πλέον έχει μετακομίσει στο Ψυρρή] αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο.

"Έφτιαξα μια λίστα με κομμάτια που με εκφράζουν αρκετά αυτό το διάστημα και τα κουβαλώ πάντα μαζί μου τελευταία για τα σετ μου."

1 - K.O.F. A Lil' Louis Painting - Stormy Black (Do Be Do Mix)

 

Δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος με ένα κομμάτι από τον Lil’ Louis Jam.

 2 - Greg Beato - Let Em Know

 

Ένα πολύ καυτό κομμάτι.

 3- Tracy Brathwaite - Smile (Honeycomb Club Mix)

 

Τα φωνητικά με εκφράζουν απίστευτα.

 4- K.A.Posse - Our Love Stops And Goes

 

 

 Ο K. Alexi τα σπάει με σταθερές παραγωγές για χρόνια

 

5 - James T.Cotton - distant trip (The Dancing Box - Spectral Sound)

Αυτό το  κομμάτι είναι ότι πρέπει για να τριπάρεις. Βασικά, όλο το άλμπουμ είναι τεράστιο.

 

6 -DJ Qu - Do This Here

Το άκουγα πριν από λίγα λεπτά και σκεφτόμουν ότι μάλλον πρέπει να σταματήσω κάποια στιγμή να το παίζω

7- Bang the party - bang bang your mine

Το έπαιξα στο Άμστερνταμ πρόσφατα και μου θύμισε μια εποχή που τα χιτ των clubs τα είχαν όλα.

8- Joey Anderson - Sky's Blessings

Άρρωστο vibe εδώ πέρα

 

9- Jus-Ed - Oh My 

Τρελό κλασικό κομμάτι από τον Jus-Ed χωρίς αμφιβολία

10- Nicuri - RGNA 

Είναι τιμή μου να το έχω αυτό στην Strength Music

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Έναρξη 20.00

Είσοδος: 8.00€

ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθήνα

 

 

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM
Από την Αθήνα στον Αργυρό Λέοντα: Ο Μάριο Μπανούσι και το θέατρο χωρίς λόγια που συγκινεί την Ευρώπη

Πολιτισμός / Ο Μάριο Μπανούσι έγινε το νέο όνομα του ευρωπαϊκού θεάτρου

Λίγο πριν παραλάβει τον Αργυρό Λέοντα Θεάτρου της Μπιενάλε της Βενετίας, ο Μάριο Μπανούσι γίνεται θέμα στην El País και στη Libération. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, ο ελληνοαλβανός δημιουργός πέρασε από την Αθήνα στα μεγάλα ευρωπαϊκά θέατρα με ένα έργο χωρίς λόγια, φτιαγμένο από πένθος, μητέρες, μετανάστευση και οικογενειακή μνήμη.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η μόνη αληθινή διαμαρτυρία είναι η ομορφιά»: Ο Ντρις βαν Νότεν ανοίγει ένα παλάτσο στη Βενετία

Στο Palazzo Pisani Moretta, ο Ντρις βαν Νότεν εγκαινιάζει τη νέα του Fondazione με περισσότερα από 200 έργα μόδας, τέχνης, craft και design. Η έκθεση The Only True Protest Is Beauty δεν αντιμετωπίζει την ομορφιά ως φυγή από τον κόσμο, αλλά ως έναν τρόπο να μείνεις μέσα του χωρίς να παραδοθείς στην ασχήμια του.
THE LIFO TEAM
Οι Αυτοδίδακτοι: Από τον Θεόφιλο στις μέρες μας

Πολιτισμός / Από τον Θεόφιλο στη Niki de Saint Phalle: Μια έκθεση για τους αυτοδίδακτους της ζωγραφικής

Μια γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, όπου η ανάγκη για έκφραση υπερβαίνει τα όρια της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αναδεικνύει την προσωπική διαδρομή μάθησης και δημιουργίας.
THE LIFO TEAM
Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το sequel

Πολιτισμός / Το Michael έγινε παγκόσμια επιτυχία, αλλά η πιο δύσκολη ιστορία του έμεινε για το σίκουελ

Μετά το άνοιγμα των 217,4 εκατ. δολαρίων παγκοσμίως, ο σκηνοθέτης του Michael, Αντουάν Φουκουά, μίλησε στο Deadline για τα επαναληπτικά γυρίσματα των 50 εκατ. δολαρίων, τις σκηνές γύρω από τις κατηγορίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν και το υλικό που υπάρχει ήδη για μια πιθανή συνέχεια.
THE LIFO TEAM
Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακουγόντουσαν συνεχώς βογγητά, ο πόνος ήταν πολλαπλάσιος, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου»

Πολιτισμός / Ιωάννα Καρυστιάνη: «Ακούγονταν συνεχώς βογγητά, ήξερες ότι βασανίζονται και οι σύντροφοί σου - Αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου»

Η σημαντική Ελληνίδα συγγραφέας σε μια σπάνια μαρτυρία στο Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Αθηνών, για την περίοδο της Δικτατορίας και των βασανιστηρίων στα κρατητήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ
THE LIFO TEAM
Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Πολιτισμός / Στην Πομπηία, ένας κόκκινος τοίχος ξαναφέρνει στο φως τα μυστήρια του Διονύσου

Ένας εντυπωσιακός κύκλος διονυσιακών τοιχογραφιών σε αίθουσα συμποσίων της Πομπηίας φωτίζει τη σχέση ανάμεσα στο κρασί, την έκσταση, τη μύηση και την κοινωνική ζωή της ρωμαϊκής πόλης.
THE LIFO TEAM