Τι ακούει ο DJ QU

Τι ακούει ο DJ QU Facebook Twitter
0

 Ο Dj Qu [aka Ramon Quezeda] από το New Jersey ξεκίνησε να ασχολείται με την house μουσική την δεκαετία του '90. Από τα σετ του σε γνωστές house dance βραδιές στην Νέα Υόρκη, τράβηξε την προσοχή του Jus-Ed που κρύβεται πίσω από την δισκογραφική Underground Quality. O ίδιος Qu ίδρυσε το 2005 την εταιρεία Strength Music που ακόμη και σήμερα κυκλοφορεί ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ανεξάρτητη ηλεκτρονική μουσική. Είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλαίσιο του  default s01e02 που γίνεται σε συνεργασία με το Habeat Records [ένος από τα πιο ιδιαίτερα δισκοπωλεία της πόλης που πλέον έχει μετακομίσει στο Ψυρρή] αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο.

"Έφτιαξα μια λίστα με κομμάτια που με εκφράζουν αρκετά αυτό το διάστημα και τα κουβαλώ πάντα μαζί μου τελευταία για τα σετ μου."

1 - K.O.F. A Lil' Louis Painting - Stormy Black (Do Be Do Mix)

 

Δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος με ένα κομμάτι από τον Lil’ Louis Jam.

 2 - Greg Beato - Let Em Know

 

Ένα πολύ καυτό κομμάτι.

 3- Tracy Brathwaite - Smile (Honeycomb Club Mix)

 

Τα φωνητικά με εκφράζουν απίστευτα.

 4- K.A.Posse - Our Love Stops And Goes

 

 

 Ο K. Alexi τα σπάει με σταθερές παραγωγές για χρόνια

 

5 - James T.Cotton - distant trip (The Dancing Box - Spectral Sound)

Αυτό το  κομμάτι είναι ότι πρέπει για να τριπάρεις. Βασικά, όλο το άλμπουμ είναι τεράστιο.

 

6 -DJ Qu - Do This Here

Το άκουγα πριν από λίγα λεπτά και σκεφτόμουν ότι μάλλον πρέπει να σταματήσω κάποια στιγμή να το παίζω

7- Bang the party - bang bang your mine

Το έπαιξα στο Άμστερνταμ πρόσφατα και μου θύμισε μια εποχή που τα χιτ των clubs τα είχαν όλα.

8- Joey Anderson - Sky's Blessings

Άρρωστο vibe εδώ πέρα

 

9- Jus-Ed - Oh My 

Τρελό κλασικό κομμάτι από τον Jus-Ed χωρίς αμφιβολία

10- Nicuri - RGNA 

Είναι τιμή μου να το έχω αυτό στην Strength Music

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Έναρξη 20.00

Είσοδος: 8.00€

ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθήνα

 

 

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM