Η ισχυρή κυρία της μόδας και των μίντια Άννα Γουίντουρ συμμετέχει για πρώτη φορά στην πλατφόρμα MasterClass διδάσκοντας μαθήματα ηγεσίας.

 

Την Πέμπτη, η πλατφόρμα MasterClass αποκάλυψε την συνεργασία της με την Γουίντουρ η οποία θα παραδώσει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με μαθήματα ηγεσίας και χρήσιμες συμβουλές για το πώς η ίδια κατάφερε να αποκτήσει τις αρχηγικές της ικανότητες.

 

«Αυτή είναι μια τάξη για όσους θέλουν να καταλάβουν το στιλ ηγεσίας μου και, στη συνέχεια, να καταλάβουν τις εμπειρίες που με βοήθησαν να γίνω αποτελεσματική», εξηγεί η ίδια στο τρέιλερ για το μάθημα. 

 

Κατά τη διάρκεια των δώδεκα μαθημάτων που αποτελούν την τάξη, η Γουίντουρ θα προσφέρει συμβουλές για νέους σχεδιαστές, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ανθρώπους που θέλουν να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες και μέντορες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του MasterClass.

 

Δεδομένου ότι η τάξη είναι ουσιαστικά ομιλίες της Γουίντουρ χωρίς κάποια διάδραση, αυτό που πουλάει το MasterClass έναντι 180 δολαρίων για όλη τη σειρά μαθημάτων είναι 12 βίντεο, ένα κάθε μήνα. Δείτε το τρέιλερ: