Super Bowl: Κορυφαίοι σταρ γυρίζουν την πλάτη στο μεγαλύτερο σόου του πλανήτη για χάρη του Κάπερνικ

Super Bowl: Κορυφαίοι σταρ γυρίζουν την πλάτη στο μεγαλύτερο σόου του πλανήτη για χάρη του Κάπερνικ Facebook Twitter
Rihanna και Cardi B είπαν ήδη όχι στο Super Bowl
0

Το Super Bowl είναι γνωστό ως το μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη με περισσότερους από 100 εκατομμύρια θεατές και μεγάλα αστέρια όπως οι Lady Gaga, Beyoncé και Justin Timberlake, έχουν εμφανιστεί στη σκηνή του.

Όμως, το μουσικό ημίχρονο του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου τον επόμενο μήνα, φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα για πρώτη φορά, καθώς κανείς δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει το σόου του Super Bowl.

Καθώς η ομοσπονδία ποδοσφαίρου βρίσκεται σε μια διαμάχη με τον Colin Kaepernick, τον αθλητή που γονάτισε κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βαρβαρότητα εναντίον φυλετικών μειονοτήτων, το φετινό σόου έχει πάρει πολιτική χροιά.

Το γεγονός ότι το Super Bowl λαμβάνει χώρα στην Ατλάντα, αναμφίβολα πρωτεύουσα της μαύρης μουσικής στις ΗΠΑ, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα αδιέξοδα και απορρίψεις από μουσικούς που φέτος δεν θέλουν να εμπλακούν με το θεσμό.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα σε ποπ και ραπ, όπως η Rihanna και η Cardi B, απέρριψαν την ευκαιρία να εμφανιστούν, ενώ ο Adam L Levine των Maroon 5 που λέγεται πως έχει κλείσει συμφωνία για γκεστ εμφάνιση αντιμετωπίζει πίεση να αποσυρθεί.

Ο Rapper Travis Scott, ο μοναδικός καλλιτέχνης που φέρεται να έχει «κλειδώσει» μια εμφάνισή του στη διοργάνωση,  αντιμετωπίζει επίσης πίεση να αποτραβηχτεί, από τον hip-hop σούπερ σταρ Jay-Z και ομάδες πολιτικών δικαιωμάτων.

Με τέσσερις εβδομάδες να απομένουν, οι παραγωγοί του 13λεπτου σόου προσπαθούν να βρουν ερμηνευτές και βρίσκουν τις πόρτες κλειστές.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δείχνουν μια στάση εναντίον της NFL. Δεν θέλουν να συσχετιστούν λόγω της διαμαρτυρίας που ξεκίνησε ο  Kaepernick κατά της φυλετικής αδικίας και της αστυνομικής βιαιότητας, λένε οι πηγές που γνωρίζουν τη διαδικασία.

Ο Kaepernick, κατηγορεί τους ιδιοκτήτες της NFL πως τον κράτησαν έξω από το πρωτάθλημα μετά την απόφασή του να γονατίσει κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου. Το 2017 ο παίκτης υπέβαλε επίσημη διαμαρτυρία ενάντια στην NFL, υποστηρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων είχαν συνωμοτήσει για να τον κρατήσουν μακριά από τα γήπεδα λόγω των διαμαρτυριών του που είχαν πάρει τεράστιες διαστάσεις. Ο αθλητής διεκδικεί αποζημίωση ίση με τον αμοιβή που θα είχε κερδίσει αν έπαιζε ακόμα στο πρωτάθλημα. Το NFL αρνείται τους ισχυρισμούς.

Το πρώτο αστέρι που απέρριψε μια εμφάνιση στο Super Bowl ήταν η Rihanna. Τον Οκτώβριο επιβεβαίωσε ότι είχε προσεγγιστεί για να τραγουδήσει, αλλά είχε αποφασίσει να υποστηρίξει τον αθλητή με τη στάση της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Πολιτισμός / Η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία

Φέτος, εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο γεγονός της Εξόδου του ελληνισμού από τη Μικρά Ασία και του ίχνους που άφησε στη συλλογική μνήμη
Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Πολιτισμός / Οι κήποι της Πινακοθήκης Ουφίτσι αποκτούν ξανά την αίγλη των Μεδίκων

Το πάρκο, που αποτελεί μέρος του δικτύου Γκαλερί Ουφίτσι, σχεδιάστηκε από την οικογένεια Μέντιτσι από τον 16ο αιώνα και μετά και καθιέρωσε το ιταλικό στυλ κήπων που έγινε πρότυπο για τις ευρωπαϊκές αυλές.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ