Στο ψυγείο ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Στο ψυγείο ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
0

Ούτε ο 007 δεν τη γλιτώνει από την οικονομική κρίση, καθώς φαίνεται. Οι παραγωγοί των ταινιών του Τζέιμς Μποντ Michael G. Wilson και Barbara Broccoli δήλωσαν ότι η προετοιμασία για την επόμενη ταινία έχει σταματήσει επ’ αόριστον, εξαιτίας της αβεβαιότητας για το μέλλον του διανομέα, του κολοσσού Metro-Goldwyn-Mayer Inc. Η MGM είναι αυτή τη στιγμή προς πώληση, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής, αφού η πτώση στις πωλήσεις των DVD και η έλλειψη κάποιας μεγάλης επιτυχίας, της άφησαν χρέος 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η νέα ταινία που είχε προσωρινό τίτλο "Bond 23," επρόκειτο να βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή το 2011 ή το 2012. Ο Ντάνιελ Γκρεγκ πάντως δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παραγωγούς και περιμένει να ξαναρχίσουν τα γυρίσματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM