Στο χειρουργείο ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Στο χειρουργείο ο Μιχάλης Ζαμπίδης Facebook Twitter
0

Σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί δικεφάλο υπεβλήθη, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μιχάλης Ζαμπίδης. 

Ο γνωστός αθλητής επέστρεψε φέτος στα ρινγκ, μετά από 3,5 χρόνια αποχής, αλλά τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αντόνιο Γκόμεθ, ο "Iron Mike" τραυματίστηκε στον δικέφαλο και αγωνίστηκε για δυόμισι γύρους χτυπημένος.

Παρά τους αφόρητους πόνους όμως, κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο του αλλά οι γιατροί έκριναν απαραίτητο το χειρουργείο. 

«Τέλος καλό, όλα καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την υποστήριξή σας», έγραψε πριν λίγες ώρες ο αθλητής, κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τέλος καλό, όλα καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την υποστήριξή σας ? #ironmikezambidis #ironmike #thankyou Everything went well! Thank you for all your wishes and support.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις

Στα σχόλια, φίλοι αλλά και αναρίθμητοι φανς του αθλητή, εύχονται στον Μιχάλη Ζαμπίδη ταχεία ανάρρωση. 

Ο αθλητής είχε ανεβάσει μια παρόμοια φωτογραφία και πριν την επέμβαση, εκφράζοντας την ψυχραιμία και την αισιοδοξία του: «Λίγο πριν την επέμβαση δικεφάλου, πάντα με καλή διάθεση», έγραφε ο "Iron Mike" που θα επιστρέψει γρήγορα στο ρινγκ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Λίγο πριν την επέμβαση δικεφάλου, πάντα με καλή διάθεση. #ironmike #ironmikezambidis #thinkpositive #greekwarrior Before my bicep operation, always in a good mood.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM