Στο φως υλικό με τη 13χρονη Κέιτ Μίντλετον να πρωταγωνιστεί σε μαθητική θεατρική παράσταση

Στο φως υλικό με τη 13χρονη Κέιτ Μίντλετον να πρωταγωνιστεί σε μαθητική θεατρική παράσταση Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο που πριν από δύο μέρες δημοσίευσε η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού People έχει γίνει viral, καθώς δείχνει τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον σε ηλικία μόλις 13 ετών να πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση του σχολείου της, του φημισμένου St. Andrew's Preparatory στο Buckhold.

Στο απόσπασμα του βίντεο, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά το τρίτο της παιδί, φαίνεται πάνω στη σχολική θεατρική σκηνή, με λευκό φόρεμα και λουλούδια στα μαλλιά, να υποδύεται μια κοπέλα που ακούει με ενδιαφέρον τα όσα της λέει ένας μάντης για το μέλλον της. 

Εκείνο που αφελώς σχολιάζεται στα βρετανικά tabloids είναι το πόσο προφητική αποδείχθηκε τελικά αυτή η θεατρική παράσταση και τα λόγια του μικρού συμπρωταγωνιστή της, ο οποίος κοιτώντας τις γραμμές του χεριού της, της λέει ότι σύντομα θα γνωρίσει έναν πολύ όμορφο και πλούσιο που θα την παντρευτεί και θα την πάρει από εκεί που βρισκόταν. 

Όταν η τότε μαθήτρια Κέιτ ρωτά τον μάντη πού θα την πάει ο μελλοντικός της σύζυγος, ο συμμαθητής - ηθοποιός της απαντά: «Στο Λονδίνο». 

Βέβαια, η σύμπτωση που έχει ενθουσιάσει τους Βρετανούς, είναι ότι στην επόμενη σκηνή, ο νέος, ωραίος και πλούσιος που ζητά το χέρι της πρωταγωνίστριας είναι κάποιος που λέγεται Ουίλιαμ. Τα βρετανικά μέσα παρατηρούν με χιούμορ ότι η σημερινή Δούκισσα του Κέμπριτζ έχει καλλιτεχνική φλέβα και ότι τελικά ίσως η Μέγκαν Μαρκλ να μην είναι η μόνη ηθοποιός στη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας... 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM