Στη Σκιάθο για διακοπές η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας - Πόλος έλξης για γαλαζοαίματους το νησί

Στη Σκιάθο για διακοπές η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας - Πόλος έλξης για γαλαζοαίματους το νησί Facebook Twitter
0

Μετά τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, στη Σκιάθο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές και η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας βρέθηκαν στο νησί με ένα καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων, όπου απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και την τοπική κουζίνα. 

Στο νησί βρέθηκαν δέκα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται στο δημοσίευμα αν ανάμεσά τους ήταν ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια ή στη Σκιάθο ήρθαν κάποια από τα παιδιά τους Χουσεΐν, Ιμάν και Σάλμα.

«Ήταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δήμος Καβούρης, όπου έφαγε η βασιλική οικογένεια, σημειώνοντας πως παρήγγειλαν φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια και ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών «χωρίς κάτι εξεζητημένο». Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι τους έφτασαν στην ταβέρνα με ταξί που τους παρέλαβε από το παλιό λιμάνι όπου είχε δέσει το σκάφος τους.

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες στη Σκιάθο βρέθηκε και ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, που έφτασε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ιδιωτικό αεροσκάφος, για να επιβιβαστεί στη συνέχεια στο πολυτελές γιοτ «Tacanuyaso MS Yacht», ενώ διακοπές στο νησί έκανε και η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM