Sirens: Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για τη συνεργασία της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg και τον Kaan

Sirens: Μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για τη συνεργασία της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg και τον Kaan Facebook Twitter
0

Η Ελένη Φουρέιρα, ο Kaan, το δημοφιλές αστέρι του hip hop, και ο θρύλος Snoop Dogg συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν το «Sirens».

Το τραγούδι είναι μια πιο χορευτική επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)», των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και έκανε το γκρουπ γνωστό παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε επίσημη άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SIRENS ? MUSIC VIDEO IS OUT NOW!!! Link in bio ? @kaanfirstclass @snoopdogg ❤️ #sirens #sweetdreams

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Μάλιστα το βίντεο γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes.

Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

 

Το ξεσηκωτικό smash hit, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, που γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes. Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Πολιτισμός / Βραβείο Πολάρι: Ακυρώθηκε η απονομή που τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ+ λογοτεχνία στη Βρετανία μετά τις αντιδράσεις - Ο λόγος

Στα φετινά βραβεία είχε συμπεριληφθεί συγγραφέας που έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «τερφ» και στηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - Τι απαντούν οι διοργανωτές
LIFO NEWSROOM
Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πολιτισμός / Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για το σπίτι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Tο κτήριο, σε ερειπιώδη κατάσταση σήμερα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με τον περιβάλλοντα χώρο του, διότι αποτελεί εξαιρετικό δείγμα Αθηναϊκού σπιτιού
LIFO NEWSROOM
Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ