«Σιχαίνομαι την υποκρισία σας»: Οργισμένη η Ρόουζ Μακ Γκάουαν με τις ηθοποιούς που θα φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες

«Σιχαίνομαι την υποκρισία σας»: Οργισμένη η Ρόουζ Μακ Γκάουαν με τις ηθοποιούς που θα φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες Facebook Twitter
2

Στην φετινή τελετή απονομής από τις Χρυσές Σφαίρες διάσημες ηθοποιοί σκοπεύουν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί φορώντας μαύρα ρούχα σε μια κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στα δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που κλυδωνίζουν το Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, στο «κίνημα» αναμένεται να συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου, ανάμεσά τους οι Τζέσικα Τσάστεϊν, Μέριλ Στριπ και Έμα Στόουν. Και παρόλο που πολλοί χαιρέτισαν την πρωτοβουλία, δεν συνέβη το ίδιο και με την Ρόουζ Μακ Γκάουαν που κατέκρινε τον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας, εξαπολύοντας επίθεση στις ηθοποιούς τις οποίες κατηγόρησε για υποκρισία. 

«Ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που με χαρά τους συνεργάστηκαν με το Τερατώδες Γουρούνι θα φορούν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες σε μια κίνηση σιωπηλής διαμαρτυρίας. Η ΣΙΩΠΗ σας είναι ΤΟ πρόβλημα. Θα αποδεχθείτε ένα ψεύτικο βραβείο με κομμένη την ανάσα και δεν θα κάνετε καμία διαφορά. Σιχαίνομαι την υποκρισία σας. Μάλλον θα έπρεπε να φορέσετε όλες Marchesa», έγραψε στο μήνυμά της στο Twitter. Η ηθοποιός αν και δεν ανέφερε το όνομα Χάρβεϊ Γουάινστιν, αναφέρθηκε στην εταιρία γυναικείων ρούχων Marchesaμ, της οποίας συνδημιουργός είναι η Τζορτζίνα Τσάπμαν, πρώην σύζυγος του Αμερικανού παραγωγού. Το μήνυμά της, που πλέον δεν υπάρχει στο λογαριασμό της, αναμετέδωσαν δεκάδες ξένα μέσα ενημέρωσης.

Η Ρόουζ Μακ Γκάουαν συγκαταλέγεται στις δεκάδες γυναίκες που υποστήριξαν δημοσίως ότι ο Γουάινστιν τις έχει βιάσει και από τότε που έκανε την αποκάλυψη χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να κοινοποιεί παρόμοιες τέτοιες ιστορίες γυναικών. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κατηγορεί ευθέως την Μέριλ Στρίπ για συγκάλυψη. Όταν η τελευταία είχε χαρακτηρίσει τον παραγωγό «το μεγαλύτερο παράδειγμα ασέβειας», η Μακ Γκάουαν είχε γράψει πάλι στο Twitter: «Όχι Μέριλ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. Είσαι τόσο ψεύτρα». 

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ομολογώ ότι δεν την γνώριζα. Ειδικά ότι έχει κατηγορηθεί για ομοφοβική και ότι κάλυψε γνωστό καταδικασμένο παιδεραστή. Ήταν και με τον Marylin Manson.Μια ανάγνωση στο wikipedia είναι διαφωτιστική, προτού προβούμε σε οποιοδήποτε σχόλιο υποστήριξης ή μη.Τώρα κέρδισε και αυτή το χρόνο "διασημότητας" που της αναλογεί.