Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί

Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter
1
Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter

Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους φαν της σήμερα στο Instagram η Rihanna έχει γίνει talk-of-the-town, ειδικά στο εξωτερικό, όχι τόσο γιατί πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο Απριλίου της βρετανικής Vogue αλλά λόγω των παπουτσιών που φοράει που φέρουν την υπογραφή της κοντά σε εκείνη του Manolo Blahnik, επισημοποιώντας μια συνεργασία που το λιγότερο ταράζει αυτήν τη στιγμή τα νερά της μόδας.


Η διάσημη Riri συνεργάστηκε με τον μαέστρο των ψηλοτάκουνων παπουτσιών για τη σειρά "Denim Desserts", που περιλαμβάνει μόνο έξι σχέδια, όλα εμπνευσμένα από τα τατουάζ που έχει η ίδια στα χέρια. Αγαπημένη της δημιουργία είναι οι μπότες, τις οποίες και φορά στη φωτογράφιση της Vogue και που είναι και το ακριβότερο κομμάτι της συλλογής με κόστος 3.995 δολάρια. "Αυτές οι μπότες είναι επικίνδυνες! Αν θέλεις να γυρίσεις πίσω σπίτι σου και στο κρεβάτι σου, μην τις φορέσεις! Θα σε απαγάγουν με αυτές τις μπότες, αυτές οι μπότες είναι μπελάς!" σχολιάζει χαρακτηριστικά η Riri. Να σημειωθεί δε πως το κόστος κατασκευής τους είναι τόσο μεγάλο που θα κυκλοφορήσουν μόνο 45 ζευγάρια από αυτές.

Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter

"Την ημέρα που θα δω μια γυναίκα στο δρόμο να φορά τα παπούτσια μου... Πραγματικά την λυπάμαι γιατί κυριολεκτικά θα την κυνηγήσω φωνάζοντας 'Σταμάτα! Σέλφι! Ποια είσαι; Που τις αγόρασες;' Υπόσχομαι να το ζήσω!" λέει η Rihanna για τα υπόλοιπα παπούτσια της συλλογής, όλα ψηλοτάκουνα με τζιν λεπτομέρειες, από γόβα στιλέτο μέχρι μποτάκι.

Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter
Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter
Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter

Την ίδια χαρά με την Rihanna μοιράζεται όμως και ο Manolo Blahnik που δηλώνει "κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα", προσθέτοντας πως το να δουλεύει μαζί της υπήρξε καταπληκτικό και πως "το πάθος, η δημιουργικότητα και το στιλ της αντικατοπτρίζονται στα σχέδια με εκπληκτικό τρόπο". 

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μόνο στις boutique του Manolo Blahnik σε Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός / Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Ο Εντγκάρ Μορέν, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της σύγχρονης Ευρώπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ένας ακούραστος ερμηνευτής της Ιστορίας και των μεγάλων προκλήσεων του καιρού του.
THE LIFO TEAM
Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Πολιτισμός / Ο Thomas Dambo έκρυβε γιγάντια τρολ από σκουπίδια στα δάση. Τώρα μπαίνουν στο μουσείο

Η νέα έκθεση The Garbage Man στο ARKEN Museum της Δανίας φέρνει για πρώτη φορά σε μουσείο τα γιγάντια τρολ του Thomas Dambo, φτιαγμένα από πεταμένο ξύλο, υφάσματα, χαρτόνια και σκουπίδια που ξαναγίνονται παραμύθι.
THE LIFO TEAM
Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Πολιτισμός / Τα άγρια παιδιά της Βαρκελώνης μετά το τέλος της νύχτας

Στη φωτογραφική σειρά 24 Hour Party, People, η Juliette Cassidy ακολουθεί για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο τη hardcore και car tuning υποκουλτούρα της Βαρκελώνης, καταγράφοντας σε φιλμ 35mm έναν κόσμο που πίσω από την ένταση κρύβει φροντίδα, πίστη και δικούς του κανόνε
THE LIFO TEAM
Η τσίχλα της Νίνα Σιμόν και τα ιερά λείψανα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Holy Pop!Όταν οι ποπ σταρ γίνονται άγιοι και τα σουβενίρ τους ιερά λείψανα

Με αφορμή την έκθεση Holy Pop! στο Somerset House, η ποπ λατρεία αντιμετωπίζεται σαν θρησκεία: από ιδιωτικά shrines για τον Prince, την Britney Spears και τον Elvis μέχρι μια τσίχλα της Νίνα Σιμόν που φυλάσσεται σαν ιερό αντικείμενο.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ παραλίγο να γίνει Γκριν Γκόμπλιν και το Spider-Man θα ήταν πολύ πιο παρανοϊκό

Μιλώντας για το Spider-Noir, ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι ο Σαμ Ράιμι τον ήθελε για τον ρόλο του Γκριν Γκόμπλιν στο Spider-Man του 2002. Εκείνος, όμως, προτίμησε τότε να κάνει το Adaptation.
THE LIFO TEAM
Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Πολιτισμός / Το ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe ήταν πάντα πιο έξυπνο απ’ όσο έδειχνε

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: Hollywood Icon στο Academy Museum του Λος Άντζελες, το θρυλικό ροζ φόρεμα από το «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» επιστρέφει στο κοινό. Ένα εύθραυστο αντικείμενο, φτιαγμένο βιαστικά μέσα στον πανικό ενός στούντιο που προσπάθησε να ελέγξει τη σεξουαλική εικόνα της Μονρό και κατέληξε να της χαρίσει έναν από τους πιο αθάνατους μύθους της.
THE LIFO TEAM
Η Betye Saar πριν γίνει μύθος έραβε μαγικά ρούχα

Πολιτισμός / Η Μπέτι Σαρ πριν γίνει μύθος έραβε μαγικά ρούχα

Με αφορμή την έκθεση Let’s Get It On: The Wearable Art of Betye Saar στο Roberts Projects του Λος Άντζελες, η σχεδόν 100χρονη καλλιτέχνιδα επιστρέφει στα κοστούμια, τα κοσμήματα και τα φυλαχτά που έφτιαχνε από τα ’50s έως τα ’70s το κρυφό εργαστήριο από όπου γεννήθηκε η γλώσσα των assemblages της.
THE LIFO TEAM