«Ρε Μάνα να ξερες πόσο σ' αγαπάω»-Συγκινημένος ο Μαυρίδης, κάνει τατουάζ στη μητέρα του για καλό σκοπό

«Ρε Μάνα να ξερες πόσο σ' αγαπάω»-Συγκινημένος ο Μαυρίδης, κάνει τατουάζ στη μητέρα του για καλό σκοπό Facebook Twitter
5

Την περασμένη Κυριακή, ο γνωστός και πολύ δημοφιλής tattoo artist και παρουσιαστής, επανέλαβε το εγχείρημα του "Μαραθωνίου τατουάζ"  για κάλο σκοπό, καλώντας τον κόσμο στο στούντιό του προκειμένου να «χτυπήσει» το σχέδιο με τη χαμογελαστή φατσούλα στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ.

Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ και την νοσηλεία των παιδιών.


Τελικά το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα 11.986 ευρώ και ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε συγκινημένος στο Facebook:

«Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.
Τα παιδιά μου μέσα στο στούντιο και κάτω στο καφέ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και
δούλεψαν εθελοντικά. Γονείς και παιδιά απ την κλινική, που ήρθαν ακόμα μια φορά και βοήθησαν να υλοποιήσουμε την δράση μας.
Τον διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γιαννόπουλο και την ομάδα του από το ΑΧΕΠΑ για την στήριξη. Και τέλος σε όλους εσάς που καθίσατε ακόμα μια φορά για ατελείωτες ώρες για να προσφέρετε το υστέρημά σας. Είστε οι μεγαλύτεροι μάγκες που έχω γνωρίσει κι σας αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Μαζέψαμε 11.986 ευρώ και μ αυτά τα χρήματα θα αγοράσουμε 2 διφασικούς απινιδωτές με Εξωτερικό διαθωρακικό βηματοδότη κατάλληλο για παιδιά. Αυτά τα εργαλεία λείπουν από την κλινική και θα βοηθήσουν το έργο των γιατρών για την καλύτερη νοσηλεία των παιδιών. Σας ευχαριστούμε!».

Όμως μια εξίσου συγκινητική έκπληξη από την περασμένη Κυριακή, αποκαλύφθηκε σήμερα από τον ίδιο τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος μάλλον δεν θα περίμενε ποτέ να «χτυπήσει» τατουάζ στη μητέρα του.

Η κα Εύη Μαυρίδη βρέθηκε στο στούντιο του γιου της και στήριξε την προσπάθειά του κάνοντας και η ίδια τατουάζ τη«φατσούλα».

Ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε το βίντεο και έγραψε: «Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι έχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ένα καινούργιο σχέδιο πάνω μου. Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι. Ρε Μάνα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!».

Πολιτισμός
5

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM