Νέες καταγγελίες κατά του R Kelly ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Μία γυναίκα την κατηγορεί πως της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 13 ετών και πως αργότερα της μετέδωσε έρπη. 

 

Η καταγγελία ερευνάται από την αστυνομία του Ντιτρόιτ. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως έκανε σεξ με τον Kelly σε ξενοδοχείο της πόλης τον Δεκέμβριο του 2001 και λίγες εβδομάδες αργότερα σε στούντιο ηχογραφήσεων.

 

Επίσης, αναφέρει πως επισκεπτόταν τον Κelly στο σπίτι του τα επόμενα τέσσερα χρόνια και πως τελικά εκείνος της μετέδωσε έρπη όταν η γυναίκα ήταν 17 ετών. 

 

«Αναμένουμε να μιλήσουμε στο φερόμενο θύμα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντιτρόιτ στο CBS. Είναι η νεότερη από τις πάμπολλες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις κατά του καλλιτέχνη, πολλές από τις γυναίκες αναφέρονται σε περιστατικά που συνέβησαν όταν εκείνες ήταν ανήλικες.

 

Ο Kelly, ο οποίος βγήκε πριν λίγες από τη φυλακή με εγγύηση, όπου ήταν ακριβώς για παρόμοιες κατηγορίες, αρνείται εδώ και καιρό την ενοχή του.

 

Υποστηρίζει πως είτε είχε συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις, είτε πως οι γυναίκες που τον κατηγορούν ψεύδονται. Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τη νέα περίπτωση. .

 

Οι πρώτες καταγγελίες κατά του τραγουδιστή είχαν ακουστεί το 1996. Όμως, ο αριθμός τους αυξήθηκε απότομα από το καλοκαίρι του 2017, όταν κατηγορήθηκε πως κακοποιούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά γυναίκες, σε κάτι που περιγράφεται ως «σεξουαλική αίρεση».

 

Ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε τον Ιανουάριο έκανε ακόμα χειρότερη την εικόνα του Kelly. Συνελήφθη τον περασμένο μήνα για δέκα περιπτώσεις σεξουαλικών εγκλημάτων. Εννιά από τις δέκα περιπτώσεις αφορούν τη σχέση του με 3 γυναίκες που ήταν ηλικίας 13 έως 17 ετών την εποχή που συνέβησαν τα όσα καταγγέλλουν.