«Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος»: Πυρά στον Άρη Σερβετάλη από τη Φαίη Κοκκινοπούλου

Πυρά στον Άρη Σερβετάλη από τη Φαίη Κοκκινοπούλου: «Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος» Facebook Twitter
Φωτογραφία LiFO, Πάρις Ταβιτιάν
0

Μύδρους προς τον Άρη Σερβετάλη εξαπέλυσε η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, μετά την απόφαση του γνωστού πρωταγωνιστή να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», με αποτέλεσμα η παραγωγή να κατέβει. 

Σύμφωνα πάντα με την ηθοποιό, ο κ. Σερβετάλης ήταν ο μοναδικός ανεμβολίαστος μεταξύ των 20 ανθρώπων που εργαζόταν στην παράσταση, και η παραγωγή του είχε προτείνει να συνεχιστούν οι παραστάσεις ως τις αρχές Ιανουαρίου, με τη δέσμευση να πληρώσει κανονικά όλους τους ηθοποιούς μέχρι τη λήξη της σεζόν. Όμως ο ηθοποιός αρνήθηκε, αντιδρώντας - όπως έγινε γνωστό - στα μέτρα δημόσιας υγείας που απέκλειαν τους ανεμβολίαστους πολίτες από τα θέατρα. 

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει. Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους», σημειώνει στην ανάρτησή της η κα Κοκκινοπούλου. 

«Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε.»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ