«Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος»: Πυρά στον Άρη Σερβετάλη από τη Φαίη Κοκκινοπούλου

Πυρά στον Άρη Σερβετάλη από τη Φαίη Κοκκινοπούλου: «Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος» Facebook Twitter
Φωτογραφία LiFO, Πάρις Ταβιτιάν
0

Μύδρους προς τον Άρη Σερβετάλη εξαπέλυσε η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, μετά την απόφαση του γνωστού πρωταγωνιστή να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», με αποτέλεσμα η παραγωγή να κατέβει. 

Σύμφωνα πάντα με την ηθοποιό, ο κ. Σερβετάλης ήταν ο μοναδικός ανεμβολίαστος μεταξύ των 20 ανθρώπων που εργαζόταν στην παράσταση, και η παραγωγή του είχε προτείνει να συνεχιστούν οι παραστάσεις ως τις αρχές Ιανουαρίου, με τη δέσμευση να πληρώσει κανονικά όλους τους ηθοποιούς μέχρι τη λήξη της σεζόν. Όμως ο ηθοποιός αρνήθηκε, αντιδρώντας - όπως έγινε γνωστό - στα μέτρα δημόσιας υγείας που απέκλειαν τους ανεμβολίαστους πολίτες από τα θέατρα. 

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει. Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους», σημειώνει στην ανάρτησή της η κα Κοκκινοπούλου. 

«Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε.»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM