Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
2 Many DJs
0

TOO MANY FOR US: Βρετο Venue κάτιορέξεις. Μετάτον Trentemoller φέρνει αύριο,Παρασκευή, τους ανθρώπους με τα πολλάονόματα και τους χιλιάδες θαυμαστές.Οι 2 Many DJs ήSoulwax Flying ήDewaele Brothersή, τέλος πάντων, ο Stephen καιDavid Dewaeleέρχονται από το Βέλγιο για να μαςσυνταράξουν συθέμελα. Η «μπάντα»φτιάχτηκε το 2005 και συνεργάστηκε με τηνPIAS και τη ModularRecordings. Τα remixτους είναι η χαρά του DJκαι του Hypem downloader.Έχουν πειράξει χορευτικά από τουςσυμπατριώτες τους deus καιZita Swon μέχριτους Klaxons, των RobbieWilliams, τους HotChip, τους Stonesκαι τους LCD Soundsystem.Για να τελειώνουμε με τα εγκυκλοπαιδικά,τα παλικάρια είναι σπαθιά και πέρσιακούγεται ότι τα σπάσανε. Έχουν κάποιολόγο να μην το κάνουν και φέτος;

ΔΕΝ ΕΙΝ' ΦΑΣΤΙΒΑΛ, ΕΙΝ' ΒΕΛΟΥΔΟ: ΑπόΠέμπτη μέχρι Παρασκευή VelvetFestival στο Bios.Eκτός από τα liveτων Ελλαδιτών με την αγγλόφωνη ντοπιολαλιάθα έχουμε και δυνατά DJsets. Την Πέμπτη οι CuntedDaughter, την Παρασκευή οιArmani Had aSofter Touch(Θεοδόσης Μίχος και ένα άλλο παιδί πουμου διαφεύγει το όνομά του) και το Σάββατοο Paul Artrockerαπό το ομώνυμο περιοδικό. Μαζί του όληη ενδεκάδα του Velvet. Ηείσοδος ελεύθερη. Μην πέσει και ο ουρανόςστα κεφάλια μας.

ETC: ShatoshiTomiieστο Fuzzτο Σάββατο και τα μυαλά στα μπλέντερ(είσοδος €25). Την Παρασκευή όλοι με ταβρακάκια μας στο SecondSkinγιατί έχει το μηνιαίο TortureGarden.Στα decksoΓιώργος Φακίνος και ο X.BlackAthenaτην ίδια μέρα στο Κ44. Στον ίδιο χώρο, τοΣάββατο, οι Ιταλοί ψυχεδελικοντίσκο«ό,τι να 'ναι» NowhereκαιPeaknickγια να μας στείλουν με μεθοδικό τρόποστην τρέλα. Την Κυριακή beatnikβραδιά στο Barioαφιερωμένηστον Μπουκόφσκιμε μουσικές επιλογές του Γιώργου-ΊκαρουΜπαμπασάκη. Τέλος την ίδια μέρα στο Loopτο φανζίν HouseNationξανανιώνει και οι SparkyT,DrTrip,Fatherosund,DJFunkeyVπιάνουν δουλειά.

 

 

 

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ