Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
The Glass
0

Toevent της εβδομάδας είναι χωρίς αμφιβολίατο φετινό φεστιβάλ Earthdanceπου για άλλη μια φορά θα μας παρουσιάσειυποσχόμενα αλλά και δοκιμασμένασυγκροτήματα και dj-teams της ελληνικήςμουσικής σκηνής. Με τον τρόπο αυτό, στις13 και14Σεπτεμβρίουη χώρα μας θα συμμετάσχει σε ένα παγκόσμιοφεστιβάλ που πραγματοποιείται ταυτόχρονασε 340 πόλεις 57 κρατών και που ως βασικόμήνυμα έχει την παγκόσμια ειρήνη. ΣτοEarthdance συμμετέχουν φέτος και η ΘεσσαλονίκηΚέρκυρα, η Σαντορίνη και η Υπάτη. Απότις έξι το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχταοι συναυλίες και τα dj-set του φεστιβάλ θακαταλάβουν την παραλίαΜπάτηςτου Παλαιού Φαλήρου, ενώ από τα μεσάνυχτακαι μετά θα μεταφέρονται στον AmmosBeach Club Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίουένα άλλο φεστιβάλ, το MIRFestival, πραγματοποιεί το opening party του στο χώροτου K44καιτο Astronυποδέχεται τους Νεοϋορκέζους TheGlass.To δίδυμο ανήκει στο roster της ανερχόμενηςδισκογραφικής Plant Music, ενώ το ένα μέλος(ο Dominique Keegan) αποτελεί και τον ιδιοκτήτητης. Προσκομίστε όσο το δυνατόν γρηγορότερατο Doesn't Matter EP του Kasper Bjorke για να μπείτεστο κλίμα και φυσικά τσεκάρετε το «MadAt You» των ίδιων των Glass από το myspace τους(www.myspace.com/theglass) H Αθήνα θα θυμίσει αυτό τοΣαββατοκύριακο Αμέρικα, αφού τα guestingsσυμπληρώνει και η άφιξη του SteveAokiστις 14 Σεπτεμβρίου στο Bios. Ήταν να περάσειαπό τα μέρη μας πριν μερικούς μήνες,αλλά δυστυχώς ο χαμός του πατέρα τουδεν του επέτρεψε να μας κάνει τη χάρη.Ο τύπος, όπως έχω προαναφέρει και στοπερασμένο τεύχος, αποτελεί το πιο hotόνομα της καλιφορνέζικης club σκηνής καιφυσικά τον ορισμό του hipster. Κάνει παρέαμε διασημότητες, μεγάλες εταιρείες(Wesc, Levis κ.ά.) θέλουν να συνεργαστούν μαζίτου, κυκλοφορεί μέσω της δισκογραφικήςτου Dim Mak δουλειές των Bloc Party, Klaxons και TheKills και πραγματοποιεί τα πιο ξέφρεναparty στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τοάλμπουμ που κυκλοφόρησε φέτος με τίτλοPillowfaceAnd His Airplane Chroniclesείναι γεμάτο με όλη την electro-punk αδρεναλίνηπου μας σύστησε η Ed Banger Στις13 του μηνός το Yoga Bala μας συστήνει καιένα νέο μουσικό blog, το Plaid(www.plaidmusic.blogspot.com),οπότε στα decks θα βρεθούν τα παιδιά πουβρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του Την ίδια βραδιά οι εργατικότατοιKlinikξεκινάνε τα electro-techno party τους στο Astronκαι οιBlazin'εγκανιάζουν το drum'n'bass residency τους στοVanillaProjectΤην περασμένη εβδομάδα άνοιξετις πόρτες του και τοUnderworldστη νέα του διεύθυνση (Ιπποκράτους 56),οπότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στανέα του λημέρια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ρεπορτάζ / Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Σχολιάζουν στη LIFO για τη λήξη των καταλήψεων οι Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιώργος Κουτλής, Δημήτρης Καραντζάς, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Χατζόπουλος - Την επόμενη εβδομάδα το πρώτο showcase του Εθνικού
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ