Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
0

Μπήκαμε στη Σαρακοστή, και από εδώ και πέρα νηστεία και προσευχή. Όχι κρέας. Όχι αλκοόλ. Όχι σεξ! Αυτογνωσία, περισυλλογή και προετοιμασία του σώματος και του πνεύματος για τις μεγάλες δοκιμασίες που πέρασαν ο Kύριος και η ανθρωπότητα. Αν δεν νιώθετε τελείως έτοιμοι, τότε ο Μεγαλοδύναμος θα σας δώσει άλλη μια εβδομάδα χάριτος, ώστε να στριφογυρίσετε δερβίσικα με τις δυνάμεις του σατανά. Σάββατο 20/02 στο Skull Bar οι Yes It Does... φέρνουν τις Παριζιάνες Girlcore (φτου, φτου σκόρδα) που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους από αυτοσχέδια πάρτι στο Παρίσι και κατέληξαν να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα event. Εδώ που τα λέμε, 8 κορίτσια στο «πάλκο», και καλαματιανά να παίζανε πάλι ζήτηση θα είχαν.

Δυο δυνατά ονόματα του dubstep, Joker και Kode 9, έρχονται την Παρασκευή στο Bios. Ο πρώτος με καταγωγή από το Bristol έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του hype, αν και είναι μόλις 21 ετών. Ο δεύτερος, καθηγητής στο επάγγελμα, ως Steeve Goodman, αλλά και στη μουσική. Είναι το πρόσωπο πίσω από τη Hyperdub που έγινε γνωστή για την ανακάλυψη και τις κυκλοφορίες του Burial αλλά και στέγη μεγάλων ονομάτων της Dubstep όπως οι Joker, Jomby και The Bug.

Etc... Πανικός με πανκ, emigroove και clandestino καταστάσεις την Πέμπτη στον πάνω όροφο του Booze. H Ινώ Μέη επιστρέφει τις Τετάρτες. Αυτήν τη φορά στο Mataroa, το οποίο κάνει δυναμικό μπάσιμο με πολλά live και dj set. To Τrip radio παρτάρει το Σάββατο στο Six Dogs. Στο Συν Αθήνα στο Θησείο συνεχίζονται τα battle πάρτι. Αυτήν τη φορά κεντρικό θέμα είναι η ροκ μουσική και αντίπαλοι η Αμερική με την Αγγλία. Την Κυριακή στο Loop έρχονται για dj set οι Basement Freaks. Μαζί τους και ο Cayetano.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM
Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ