«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια

«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
1

Οι πρωταγωνιστές του «Saved by the Bell», της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» όπως μεταδόθηκε στην Ελλάδα, συναντήθηκαν ξανά 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα του σόου στο NBC.

Φωτογραφίες από το reunion δημοσίευσαν στα social media τέσσερα μέλη του καστ της επιτυχημένης σειράς των '90s, ανάμεσά τους ο 45χρονος σήμερα Mario Lopez που υποδυόταν τον «Έι Σι Σλέιτερ». 

Ο Mario Lopez συνοδευόταν από την 36χρονη σύζυγό του, Courtney ενώ στη συνάντηση βρέθηκαν επίσης ο Mark-Paul Gosselaar (Ζακ Μόρις) με τη σύζυγο του Catriona Mcginn, η Tiffani Amber Thiessen (Κέλι Καπάουσκι) με τον σύζυγό της Brady Smith και η Elizabeth Berkley (Τζέσι Σπάνο) με τον σύζυγό της Greg Lauren.

«Έτσι μοιάζουν 30+ χρόνια φιλίας. Φίλοι για πάντα», σχολίασε στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Paul Gosselaar, με την Tiffani Amber Thiessen να χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς μήνυμα στην δική της ανάρτηση. 

Ωστόσο, οι φανς της σειράς απογοητεύτηκαν λιγάκι επειδή από το reunion απουσίαζαν οι συμπρωταγωνιστές τους Dustin Diamond και Lark Voorhies, που έπαιζαν τους Σκριτς και Λίζα Τερτλ αντίστοιχα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is what 30+ years of friendship looks like...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark-Paul Gosselaar (@mpgosselaar) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Credit card roulette comin up! #OldSchool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις


Το «Saved by the Bell» προβαλλόταν από το 1989 μέχρι το 1993 και παρακολουθούσε μια παρέα παιδιών Γυμνασίου καθώς έμπλεκαν σε διάφορες κωμικές καταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα καλούνταν να διαχειριστούν προβλήματα της εφηβείας και όχι μόνο, από χωρισμούς μέχρι εθισμό σε ναρκωτικά.

Για την ιστορία, ο Paul Gosselaar πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πως στη διάρκεια των γυρισμάτων είχε σχέση με την Lark Voorhies και αργότερα με την Elizabeth Berkley. «Βγαίναμε, αν θέλετε να το πείτε έτσι. Είσαι σε ένα περιβάλλον, ξέρετε πώς είναι να δουλεύεις σε πλατό, και ήμασταν νέοι, πάρα πολύ νέοι. Βασικά δεν υπήρχε κανείς άλλος τριγύρω. Δουλεύεις και ζεις σε μια φούσκα», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος σήμερα ηθοποιός. 

Επίσης παραδέχθηκε πως για πολύ καιρό δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι είναι teen idols. «Καθόλου social media. Το μόνο βαρόμετρο ήταν αν σε έβαζαν τα νεανικά περιοδικά στο εξώφυλλο. Αν δεν ήσουν, δεν μετρούσες. Δεν υπήρχε βασικά τρόπος να καταλάβεις πόσο διάσημος είσαι», εξήγησε ο Paul Gosselaar.

«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
Ο Paul Gosselaar με την Lark Voorhies.
«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
Ο Paul Gosselaar με την Elizabeth Berkley.
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια