«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια

«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
1

Οι πρωταγωνιστές του «Saved by the Bell», της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» όπως μεταδόθηκε στην Ελλάδα, συναντήθηκαν ξανά 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα του σόου στο NBC.

Φωτογραφίες από το reunion δημοσίευσαν στα social media τέσσερα μέλη του καστ της επιτυχημένης σειράς των '90s, ανάμεσά τους ο 45χρονος σήμερα Mario Lopez που υποδυόταν τον «Έι Σι Σλέιτερ». 

Ο Mario Lopez συνοδευόταν από την 36χρονη σύζυγό του, Courtney ενώ στη συνάντηση βρέθηκαν επίσης ο Mark-Paul Gosselaar (Ζακ Μόρις) με τη σύζυγο του Catriona Mcginn, η Tiffani Amber Thiessen (Κέλι Καπάουσκι) με τον σύζυγό της Brady Smith και η Elizabeth Berkley (Τζέσι Σπάνο) με τον σύζυγό της Greg Lauren.

«Έτσι μοιάζουν 30+ χρόνια φιλίας. Φίλοι για πάντα», σχολίασε στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Paul Gosselaar, με την Tiffani Amber Thiessen να χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς μήνυμα στην δική της ανάρτηση. 

Ωστόσο, οι φανς της σειράς απογοητεύτηκαν λιγάκι επειδή από το reunion απουσίαζαν οι συμπρωταγωνιστές τους Dustin Diamond και Lark Voorhies, που έπαιζαν τους Σκριτς και Λίζα Τερτλ αντίστοιχα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is what 30+ years of friendship looks like...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark-Paul Gosselaar (@mpgosselaar) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Credit card roulette comin up! #OldSchool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις


Το «Saved by the Bell» προβαλλόταν από το 1989 μέχρι το 1993 και παρακολουθούσε μια παρέα παιδιών Γυμνασίου καθώς έμπλεκαν σε διάφορες κωμικές καταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα καλούνταν να διαχειριστούν προβλήματα της εφηβείας και όχι μόνο, από χωρισμούς μέχρι εθισμό σε ναρκωτικά.

Για την ιστορία, ο Paul Gosselaar πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πως στη διάρκεια των γυρισμάτων είχε σχέση με την Lark Voorhies και αργότερα με την Elizabeth Berkley. «Βγαίναμε, αν θέλετε να το πείτε έτσι. Είσαι σε ένα περιβάλλον, ξέρετε πώς είναι να δουλεύεις σε πλατό, και ήμασταν νέοι, πάρα πολύ νέοι. Βασικά δεν υπήρχε κανείς άλλος τριγύρω. Δουλεύεις και ζεις σε μια φούσκα», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος σήμερα ηθοποιός. 

Επίσης παραδέχθηκε πως για πολύ καιρό δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι είναι teen idols. «Καθόλου social media. Το μόνο βαρόμετρο ήταν αν σε έβαζαν τα νεανικά περιοδικά στο εξώφυλλο. Αν δεν ήσουν, δεν μετρούσες. Δεν υπήρχε βασικά τρόπος να καταλάβεις πόσο διάσημος είσαι», εξήγησε ο Paul Gosselaar.

«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
Ο Paul Gosselaar με την Lark Voorhies.
«Πριν χτυπήσει το κουδούνι»: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς έκαναν reunion μετά από 30 χρόνια Facebook Twitter
Ο Paul Gosselaar με την Elizabeth Berkley.
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια