Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger

Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger Facebook Twitter
0

Πέθανε σήμερα ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger, σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως είχε ενημερώσει ο ίδιος τους θαυμαστές του μέσα από τα social media, έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια, σε προχωρημένο στάδιο.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Godspeed Singo. Πες γεια στο Scrappy για εμάς. Πολύ αγάπη, Rachel Bolan, ZP Theart, Snake Sabo, Rob Hammersmith, Scotti Hill» έγραψαν στο Facebook  τα μέλη της μπάντας, επιβεβαιώνοντας την απώλεια του Solinger.

Από τον περασμένο  Μάιο, ο frontman  των Skid Row ενημέρωσε με ένα λιτό post το κοινό του για την κατάστασή του: «Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω όλους για το τι συμβαίνει με την υγεία μου. Νοσηλεύομαι εδώ κι ένα μήνα. Διαγνώστηκα με ηπατική ανεπάρκεια και η πρόβλεψη δεν είναι καλή». Ο Solinger σημείωνε ότι έπαιρνε «τουλάχιστον 7 διαφορετικά φάρμακα» και έπρεπε να του αφαιρούν με παρακέντηση υγρό από την κοιλιά του «κάθε δυο μέρες». «Έχω χάσει πολλές δυνάμεις και θα χρειαστώ φυσιοθεραπεία επίσης», είχε πει. Τελικά δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια.

Ο Johnny Solinger έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής των Skid Row όταν το συγκρότημα επανενώθηκε το 1999 (μετά τη διάσπασή τους το 1996 και την αποχώρηση του Sebastian Bach). Εμφανίστηκε σε δύο από τα άλμπουμ της μπάντας και σε δύο EP: το 2003 στο Thickskin, το 2006 στο Revolutions Per Minute, το 2013 στο United World Rebellion: Chapter One and το 2014 στο  Rise of the Damnation Army 2014 – United World Rebellion.

Πριν ενταχθεί στους  Skid Row, είχε δημιουργήσει τη δική του ροκ μπάντα με το όνομα Solinger και κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ. Το 2008, ο Solinger ξεκίνησε επίσης μια καριέρα στη μουσική κάντρι παράλληλα με τις δραστηριότητες του με τους Skid Row.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορούν οι Κυκλάδες να αποκτήσουν ξανά την ταυτότητά τους;

Πολιτισμός / Μια νέα πρωτοβουλία για την προστασία και την ανάδειξη της ταυτότητας των Κυκλάδων

Η νέα πρωτοβουλία του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Cycladic Identity» εγκαινιάζεται με εννέα προγράμματα για την προστασία της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς σε Αμοργό, Άνδρο, Δονούσα, Ίο, Κέα, Μύκονο, Πάρο και Σίκινο.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ