Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger

Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger Facebook Twitter
0

Πέθανε σήμερα ο τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger, σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως είχε ενημερώσει ο ίδιος τους θαυμαστές του μέσα από τα social media, έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια, σε προχωρημένο στάδιο.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Godspeed Singo. Πες γεια στο Scrappy για εμάς. Πολύ αγάπη, Rachel Bolan, ZP Theart, Snake Sabo, Rob Hammersmith, Scotti Hill» έγραψαν στο Facebook  τα μέλη της μπάντας, επιβεβαιώνοντας την απώλεια του Solinger.

Από τον περασμένο  Μάιο, ο frontman  των Skid Row ενημέρωσε με ένα λιτό post το κοινό του για την κατάστασή του: «Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω όλους για το τι συμβαίνει με την υγεία μου. Νοσηλεύομαι εδώ κι ένα μήνα. Διαγνώστηκα με ηπατική ανεπάρκεια και η πρόβλεψη δεν είναι καλή». Ο Solinger σημείωνε ότι έπαιρνε «τουλάχιστον 7 διαφορετικά φάρμακα» και έπρεπε να του αφαιρούν με παρακέντηση υγρό από την κοιλιά του «κάθε δυο μέρες». «Έχω χάσει πολλές δυνάμεις και θα χρειαστώ φυσιοθεραπεία επίσης», είχε πει. Τελικά δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια.

Ο Johnny Solinger έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής των Skid Row όταν το συγκρότημα επανενώθηκε το 1999 (μετά τη διάσπασή τους το 1996 και την αποχώρηση του Sebastian Bach). Εμφανίστηκε σε δύο από τα άλμπουμ της μπάντας και σε δύο EP: το 2003 στο Thickskin, το 2006 στο Revolutions Per Minute, το 2013 στο United World Rebellion: Chapter One and το 2014 στο  Rise of the Damnation Army 2014 – United World Rebellion.

Πριν ενταχθεί στους  Skid Row, είχε δημιουργήσει τη δική του ροκ μπάντα με το όνομα Solinger και κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ. Το 2008, ο Solinger ξεκίνησε επίσης μια καριέρα στη μουσική κάντρι παράλληλα με τις δραστηριότητες του με τους Skid Row.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Με το Son of Nobody, ο Yann Martel αφήνει για λίγο τους ήρωες της Ιλιάδας στην άκρη και στρέφεται σε έναν απλό στρατιώτη, συνδέοντας τον Όμηρο με τον κόσμο του Τραμπ και του Πούτιν.
THE LIFO TEAM
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Πολιτισμός / Μέριλιν Μονρόε: Δύο εκθέσεις την τιμούν ως πρωτοπόρο της δημιουργικότητας

Tο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων της Μονρόε, αναδεικνύουν τη φιλμογραφία της και την εξέλιξη της εικόνας της
THE LIFO TEAM
Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Πολιτισμός / Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Το μεγάλο αφιέρωμα του BFI ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον «πάπα του trash», την ώρα που ο ίδιος θυμάται μια εποχή όπου το κακό γούστο ήταν σινεμά, παιχνίδι και πρόκληση, όχι αντανάκλαση της πολιτικής πραγματικότητας.
THE LIFO TEAM
Dean Majd: η έκθεση Hard Feelings μετατρέπει τη νεανική ανδρική βία και τρυφερότητα σε εικαστικό ημερολόγιο

Πολιτισμός / Το τραυματισμένο ημερολόγιο μιας ανδρικής αδελφότητας

Το Hard Feelings ξεκίνησε μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδικού του φίλου και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό αρχείο για τη φιλία, το τραύμα, τη βία, την απώλεια και την ευαλωτότητα της νεανικής ανδρικής εμπειρίας στη Νέα Υόρκη.
THE LIFO TEAM
ΗΡΩΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πολιτισμός / Ηρώδειο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διεθνείς και ελληνικές παρουσίες. Ξεχωρίζουν το ντεμπούτο του πιανίστα Vikingur Ólafsson, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Lykke Li, αλλά και θεατρικές παραγωγές όπως η «Λυσιστράτη» και η «Εκάβη».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM