Πέθανε ο πιο παχύσαρκος άντρας της Βρετανίας

Πέθανε ο πιο παχύσαρκος άντρας της Βρετανίας Facebook Twitter
1

Ο πιο βαρύς άντρας της Μεγάλης Βρετανίας που ζύγιζε 412 κιλά βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Dover.

Η πυροσβεστική υπηρεσία, η αστυνομία και το προσωπικό ενός ασθενοφόρου προσπάθησαν για αρκετές ώρες να μετακινήσουν την σωρό του Carl Thompson από το σπίτι του. Το σώμα του μετακινήθηκε με την βοήθεια ενός μικρού γερανού.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Η αστυνομία του Κεντ ειδοποιήθηκε στις 10.38 π.μ. στις 21 Ιουνίου μετά από αναφορές ότι ένας άντρας στα 30 του είχε πεθάνει. Οι αξιωματικοί δεν πιστεύουν ότι ο θάνατος του είναι ύποπτος». Ο ιατροδικαστής θα ενημερωθεί, πρόσθεσε.

Ο 33χρoνος Thompson ζούσε μέσα στο σπίτι του για πάνω από ένα χρόνο χωρίς να βγαίνει έξω αφότου οι γιατροί του είχαν επισημάνει ότι έπρεπε να χάσει το 70% του βάρους του.

Κατανάλωνε 10.000 θερμίδες κάθε μέρα – τέσσερις φορές το σύνηθες καθημερινό αριθμό για έναν άντρα. Ο 33χρονος σύμφωνα με πηγές ξόδευε περίπου 200 λίρες την εβδομάδα σε delivery και φαγητό μέσω του διαδικτύου. Ήταν ανήμπορος να περπατήσει και να ντυθεί μόνος του. Τον έπλενε και του μαγείρευε μια ομάδα από νοσοκόμους του NHS.

O ιδιοκτήτης του αγαπημένου του takeway – που του έφερνε το φαγητό μέχρι το κρεβάτι του, αφού είχε στην κατοχή του το κλειδί του διαμερίσματος του – είπε ότι μάλλον του πήγε την τελευταία του παραγγελία.

Ο Merdad Mohebbi, ο ιδιοκτήτης της Q Pizza, δήλωσε:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχε κόψει τα μισά τουλάχιστον από αυτά που έτρωγε. Παράγγελνε μόνο μια ή δυο φορές την ημέρα. Όταν του πήγα την παραγγελία, φαινόταν πολύ χαρούμενος. Έλεγε ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο και θα έκανε εξετάσεις. Ήταν γεμάτος ζωή».

Νωρίτερα φέτος το κανάλι Dover Express είχε αποκαλύψει ότι ο Thompson ήταν ο πιο παχύσαρκος άνθρωπος στην Βρετανία. Είχε δηλώσει τότε ότι έπρεπε να χάσει 285 κιλά διαφορετικά θα πέθαινε.

Τον τελευταίο χρόνο είχε πάθει 5 καρδιακές προσβολές.

Περιέγραφε πώς είχε αναπτύξει μια κακή σχέση με το φαγητό από την παιδική του ηλικία. Κατέβαινε κρυφά όταν ήταν μικρό το βράδυ και άδειαζε το ψυγείο και τα ράφια της κουζίνας. «Ήμουν 3 ή 4 ετών και κανείς δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο το έκανα. Απλά έτρωγα τα πάντα στα ράφια», είχε πει. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ