Πέθανε ο ηθοποιός Πέτρος Ζαρκάδης

ζαρκαδης Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΕΡΤ
0

Πέθανε ο ηθοποιός Πέτρος Ζαρκάδης, σε ηλικία 81 ετών. 

Ο Πέτρος Ζαρκάδης γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, σπούδασε στη δραματική σχολή του Λυκούργου Σταυράκου και στη συνέχεια έγινε μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση. 

Στην καριέρα του ερμήνευσε δεκάδες ρόλους στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ενώ συμμετείχε και σε θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη. 

Το διάστημα από το 1986 έως το 1990 ο Πέτρος Ζαρκάδης εργάστηκε στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το wikipedia. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας ζητά «μποϊκοτάζ στον Τσαϊκόφσκι» μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος

Πολιτισμός / Ο υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας ζητά «μποϊκοτάζ στον Τσαϊκόφσκι» μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος

«Το μποϊκοτάζ του ρωσικού πολιτισμού είναι σημαντικό βήμα. Δεν μιλάμε για ακύρωση του Τσαϊκόφσκι, αλλά για παύση των παραστάσεων των έργων του μέχρι η Ρωσία να σταματήσει την αιματηρή εισβολή της».
NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: Αρνητική η Βρετανίδα υπ. Πολιτισμού - «Όταν αρχίσεις να δίνεις πίσω, πού τελειώνει αυτό;»

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Αρνητική η Βρετανίδα υπ. Πολιτισμού - «Όταν αρχίσεις να δίνεις πίσω, πού τελειώνει αυτό;»

«Είναι πολύ δύσκολο να ξέρει κανείς σε ποιον να επιστρέψει αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για πολύ αρχαία αντικείμενα υπό πολλές έννοιες και υπάρχουν ορισμένα παραδείγματα στα οποία δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι ακριβώς είναι οι ιδιοκτήτες», τόνισε
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ