Πέθανε ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ: Ο «Σκριτς» της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

Πέθανε ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ: Ο «Σκριτς» της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Πέθανε μετά από μάχη τριών εβδομάδων με τον καρκίνο ο Αμερικανός ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του «Σκριτς» στην τηλεοπτική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», έκανε γνωστή ο ατζέντης του.

Σύμφωνα με τον Ρότζερ Πολ, ο 44χρονος Ντάιμοντ διαγνώστηκε με καρκίνο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. «Δεν υπέφερε», εξήγησε ο εκπρόσωπός του.

Πέθανε ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ: Ο «Σκριτς» της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» Facebook Twitter
GETTY IMAGES

Ο Ντάιμοντ καταγόταν από την Καλιφόρνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά στη σειρά Good Morning, Miss Bliss, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε στο Saved by the bellΠριν χτυπήσει το κουδούνι»). Κράτησε τον ρόλο του «Σκριτς» για πολλά χρόνια αλλά, μολονότι συνέβαλε στην επιτυχία της σειράς, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο υπόλοιπο της καριέρας του.

 

 

 

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και πάλι πάνω του το 2009, όταν εξέδωσε ένα βιβλίο όπου περιέγραφε τα παρασκήνια της σειράς. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι πολλά από τα συμβάντα που περιέγραφε τα είχε επινοήσει ο ίδιος. Πέρυσι, ο Ντάιμοντ ήταν ο μεγάλος απών από τη συνέχεια της σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», η οποία προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα Peacock και στην οποία εμφανίζονται πολλοί από τους πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς.

Το 2015 ο Ντάιμοντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών επειδή μαχαίρωσε έναν θαμώνα σε μπαρ του Ουισκόνσιν, μετά από καυγά. «Δεν ήταν κακόβουλος», τόνισε ο ατζέντης τους, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός πέρασε πολλές δοκιμασίες, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις. Ο ίδιος είπε ότι προτιμά να τον θυμάται σαν έναν άνθρωπο το μεγαλύτερο πάθος του οποίου ήταν «να κάνει τους άλλους να γελάνε».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM