Πέθανε η ηθοποιός Ναταλί Ντελόν- Πρώην σύζυγος του Αλέν Ντελόν

Πέθανε η ηθοποιός Ναταλί Ντελόν- Πρώην σύζυγος του Αλέν Ντελόν Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Ντελόν, πρώην σύζυγος του Αλέν Ντελόν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο γιος του ζευγαριού Άντονι Ντελόν ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έπασχε από καρκίνο. «Η μητέρα μου πέθανε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της. Πέθανε από έναν πολύ "γρήγορο" καρκίνο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο o Άντονι Ντελόν, ηθοποιός και ο ίδιος.

Ο 85χρονος Αλέν Ντελόν εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο της πρώην συζύγου του. «Πάντα με πονά όταν φεύγουν εκείνοι που αγάπησα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Η Ναταλί ήταν η πρώτη μου σύζυγος και η μόνη κυρία Ντελόν. Κρατούσαμε επαφή και συναντιόμασταν συχνά. Ήμουν κομμάτι της ζωής της και εκείνη της δικής μου». Πριν από λίγες ημέρες ο γιος τους δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία τους μαζί. 


Η Φρανσίν Κανοβά, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έγινε διάσημη όταν έπαιξε στην ταινία «Le Samourai», στο πλευρό του Αλέν Ντελόν. Γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1941 στο Μαρόκο και είχε ισπανική καταγωγή. Όταν χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι το 1962, στα 21 της χρόνια.


Εκεί γνώρισε τυχαία τον Αλέν Ντελόν σε ένα κλαμπ, ο οποίος βρισκόταν εκεί με την Ρόμι Σνάιντερ, με την οποία διατηρούσε σχέση επί χρόνια. Τον Αύγουστο του 1964 η Κανοβά και ο Ντελόν παντρεύτηκαν κρυφά και έφυγαν για το Λος Άντζελες. Ένα μήνα αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Το ζευγάρι χώρισε το 1969 και αργότερα η Ναταλί Ντελόν δήλωσε πως η Ρόμι Σνάιντερ «στοίχειωνε» τη σχέση τους. «Ο Αλέν δεν μιλούσε ποτέ για εκείνη, αλλά κατά καιρούς έβλεπα μια σκιά θλίψης στο πρόσωπό του», είχε πει. «Ήμουν πολύ αφελής. Ήταν άπιστος, ενώ εγώ δεν ήμουν. Όταν τον εγκατέλειψα, τα άφησα όλα πίσω μου. Πήραν τον γιο μου, την νταντά και αυτό ήταν», είχε αναφέρει. Αργότερα, η Ντελόν έκανε σχέση με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον και τον Έντι Φίσερ, πατέρα της ηθοποιού Κάρι Φίσερ.

Στην καριέρα της έπαιξε σε σχεδόν 30 ταινίες έως τις αρχές της δεκαετίας του 1980, ενώ στη συνέχεια πέρασε πίσω από τις κάμερες, σκηνοθετώντας τις ταινίες «Ils appellent ça un accident» (1982) και «Sweet Lies» (1986), με τον Τριτ Γουίλιαμς.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM