Περιπέτεια στον αέρα με το αεροσκάφος που μετέφερε τις Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ - Έχασε τροχό

Περιπέτεια στον αέρα με το αεροσκάφος που μετέφερε τις Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ - Έχασε τροχό Facebook Twitter
0

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τις σταρ των Friends Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ πραγματοποίησε έκτακτη αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή, σύμφωνα όσα μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο Fox.

Άνιστον και Κοξ ήταν σε μια πτήση με κατεύθυνση προς το Cabo San Lucas του Μεξικού, όταν το αεροπλάνο γύρισε πίσω και προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το περιοδικό People, και διάφορα αμερικανικά μίντια.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) δήλωσε στο TMZ ότι η πτήση αναχώρησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες γύρω στις 11 το πρωί και, κατά την απογείωση, έχασε έναν τροχό λόγω κάποιας δυσλειτουργίας.

Το αεροπλάνο ήταν ήδη πάνω από το μεξικανικό εναέριο χώρο όταν η βλάβη έγινε ανιληπτή, αλλά το πλήρωμα αποφάσισε ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προσγειωθεί εκεί και το αεροσκάφος επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Οντάριο.

Ωστόσο, το αεροπλάνο άργησε επίσης να προσγειωθεί εκτάκτως επειδή ο πιλότος έπρεπε να κάνει κύκλους για ώρες, καίγοντας καύσιμα μέχρι να θεωρηθεί ασφαλές να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η FAA δεν μπορούσε να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το ποιος ήταν στο αεροπλάνο, αλλά οι πηγές επιβεβαιώνουν πως οι δύο σταρ ήταν μαζί στην ιδιωτική πτήση.

Σύμφωνα με το TMZ, συνολικά ήταν 12 επιβάτες, καλεσμένοι της Άνιστον οι οποίοι είχαν προορισμό το Μεξικό με σκοπό να συνεχίσουν τους εορτασμούς για τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός και η παρέα της, είναι όλοι ασφαλείς και μάλιστα παρά την περιπέτειά τους, βρήκαν άλλο τζετ και μετά από λίγες ώρες συνέχισαν το ταξίδι για τις διακοπές τους.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM