Περιπέτεια στον αέρα με το αεροσκάφος που μετέφερε τις Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ - Έχασε τροχό

Περιπέτεια στον αέρα με το αεροσκάφος που μετέφερε τις Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ - Έχασε τροχό Facebook Twitter
0

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τις σταρ των Friends Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ πραγματοποίησε έκτακτη αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή, σύμφωνα όσα μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο Fox.

Άνιστον και Κοξ ήταν σε μια πτήση με κατεύθυνση προς το Cabo San Lucas του Μεξικού, όταν το αεροπλάνο γύρισε πίσω και προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το περιοδικό People, και διάφορα αμερικανικά μίντια.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) δήλωσε στο TMZ ότι η πτήση αναχώρησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες γύρω στις 11 το πρωί και, κατά την απογείωση, έχασε έναν τροχό λόγω κάποιας δυσλειτουργίας.

Το αεροπλάνο ήταν ήδη πάνω από το μεξικανικό εναέριο χώρο όταν η βλάβη έγινε ανιληπτή, αλλά το πλήρωμα αποφάσισε ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προσγειωθεί εκεί και το αεροσκάφος επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Οντάριο.

Ωστόσο, το αεροπλάνο άργησε επίσης να προσγειωθεί εκτάκτως επειδή ο πιλότος έπρεπε να κάνει κύκλους για ώρες, καίγοντας καύσιμα μέχρι να θεωρηθεί ασφαλές να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η FAA δεν μπορούσε να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το ποιος ήταν στο αεροπλάνο, αλλά οι πηγές επιβεβαιώνουν πως οι δύο σταρ ήταν μαζί στην ιδιωτική πτήση.

Σύμφωνα με το TMZ, συνολικά ήταν 12 επιβάτες, καλεσμένοι της Άνιστον οι οποίοι είχαν προορισμό το Μεξικό με σκοπό να συνεχίσουν τους εορτασμούς για τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός και η παρέα της, είναι όλοι ασφαλείς και μάλιστα παρά την περιπέτειά τους, βρήκαν άλλο τζετ και μετά από λίγες ώρες συνέχισαν το ταξίδι για τις διακοπές τους.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM